Τον ξεσκέπασε ο σπιτονοικοκύρης! Ο άνδρας με την διπλή ζωή, ζει σε δυο διαφορετικά μέρη.

Την ημέρα είναι Ορθόδοξος Εβραίος που είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και επίσης ζει στο Clifton, New Jersey.

 

Ένας άνδρας κατηγορείται από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού του στο Μανχάταν ότι τις νύχτες έκανε πάρτι με σεξουαλικά όργια.

Ο Avraham Adler, 33 ετών, μάλλον ζει «διπλή ζωή» καθώς την ημέρα είναι ένας ορθόδοξος Εβραίος με σύζυγο και τρία παιδιά, ενώ το βράδυ είναι άλλος άνθρωπος και κανείς έως τώρα δεν έχει καταλάβει τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του αρχοντικού του East Village στην οδό 189 East 7th Street ισχυρίζεται ότι ο Adler χρησιμοποιεί το σπίτι για να χρεώνει άτομα 60 δολάρια το καθένα για να παρακολουθήσουν άγρια ​​πάρτι που χαρακτηρίζονται από κούνιες, ομαδικά όργια και γενικότερα σεξουαλικές περιπτύξεις, ανέφερε το New York Post.

Μάλιστα αυτά, όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, γίνονται δυο φορές την εβδομάδα.

Η σύζυγός του, Σάνα Άλερ, είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί, ωστόσο όπως υποστηρίζει θέλει διαζύγιο.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν μας υποστηρίζει καθόλου. Μας έχει κόψει εντελώς. Οι φίλοι μου πληρώνουν τους λογαριασμούς μας».

Η Shana Adler λέει ότι κάποιες «φίλες» του συζύγου της την καλούν και λένε ότι «αισθάνονται άσχημα για τη διπλή ζωή του».

Είπε μάλιστα ότι έδιωξε τον σύζυγό της από το σπίτι τους πριν από λίγους μήνες, αφού ανακάλυψε τη σχέση του με δύο γυναίκες.

Ο Avraham Adler αρνείται ότι την έχει απατήσει….αλλά…

Η Σάνα Άλερ λέει ότι είπε στον σύζυγό της να φύγει αφού πλέον είναι παντρεμένοι μόνο στα χαρτιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι ήταν βαθιά θρησκευόμενο και πήγαινε συχνά στην εκκλησία, ενώ στον άλλο τόπο διαμονής του, το Μανχάταν, οι γείτονες δήλωσαν ότι η αστυνομία κλήθηκε αρκετές φορές λόγω της φασαρίας που προερχόταν από το σπίτι που είχε νοικιάσει.

Πηγές: gazzetta.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα