COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Σάλος στη Ν.Δ με τα ‘σεξουαλικά κατορθώματα’ γνωστού γυναικολόγου – στελέχους της στην Καλλιθέα, που καταγγέλθηκε στη Δικαιοσύνη από την γυναίκα του! Οι 8 ερωμένες, οι σαδομαζοχιστικές φαντασιώσεις και τα ένοχα emails!

Σάλος έχει ξεσπάσει στις τάξεις των κομματικών στελεχών της Ν.Δ, στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, γύρω από τις εξωγαμιαίες και ‘περίεργες σεξουαλικές δραστηριότητες’ ενός γνωστού γυναικολόγου, προέδρου κομματικής οργάνωσης, που είναι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και έχει μεγάλη κοινωνική και κομματική προβολή!

Σύμφωνα με το κεντρικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας ‘Espresso’, η οποία έφερε στο φως το σχετικό θέμα, η απατημένη σύζυγος του γυναικολόγου (της οποίας ο πατέρας είναι γνωστός δικηγόρος Πειραιώς) προσέφυγε ήδη στη Δικαιοσύνη και κατέθεσε ενώπιον των Δικαστικών Αρχών πλήθος τεκμηριωμένων στοιχείων, τα οποία συνθέτουν έναν άνθρωπο με διπλή προσωπικότητα, ο οποίος από τη μία εμφανιζόταν ως ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιστήμονες και αυτοδιοικητικούς άρχοντες του συγκεκριμένου Δήμου των παραλίων της Αττικής και από την άλλη είχε φτάσει στο σημείο να καταπατά τον ιατρικό του όρκο, όπως καταμαρτυρεί η γυναίκα του και να συνάπτει εξωγαμιαίες ερωτικές σχέσεις ακόμη και με γυναίκες – πελάτισσές του στο ιατρείο του! Η ‘βόμβα’ γύρω από τις ‘ακραίες σεξουαλικές επιδόσεις’ του γνωστού γυναικολόγου – στελέχους της Ν.Δ, έσκασε τις τελευταίες μέρες μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Πιό συγκεκριμένα, βρέθηκε κατηγορούμενος στα έδρανα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, όπου, κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας είδαν το φως απίστευτες αποκαλύψεις για την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του, την οποία επιμελώς έκρυβε ο ίδιος από την οικογένειά του και τον κοινωνικό του περίγυρο.

Από αυτά που κατατέθηκαν στο δικαστήριο εναντίον του, αλλά και από τα στοιχεία, που περιέχονται στη δικογραφία, προκύπτουν απίστευτες καταστάσεις, που τον αφορούν και έχουν προκαλέσει σεισμό στον μεγαλύτερο Δήμο των Νοτίων Προαστίων στον οποίο έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, αλλά και στις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ, επιφανές στέλεχος των οποίων, είναι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ‘Espresso’, που μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η γυναίκα του συγκεκριμένου γυναικολόγου έπαθε σοκ, όταν κάποια στιγμή άνοιξε το tablet του και ανακάλυψε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο τις αρρωστημένες σεξουαλικές προτιμήσεις του. Η απατημένη σύζυγος ένοιωσε ότι την χτύπησε κεραυνός, όταν διαπίστωσε πως ο πατέρας του παιδιού της είχε εγγραφεί σε τρείς διαφορετικούς ιστοτόπους ερωτικών γνωριμιών και συνευρέσεων, χρησιμοποιώντας, μάλιστα και ψευδώνυμο, που παρέπεμπε σε γνωστό ψυχιατρικό φάρμακο!

Η κεραυνοβολημένη σύζυγος είδε, μεταξύ των άλλων, ότι ένα από τα emails, που είχαν αποδέκτη τον σύζυγό της, περιελάβανε βίντεο, με τίτλο ‘έφηβη απολαμβάνει ένα καλό πρωκτικό σεξ’!

Όταν η γυναίκα συνέχισε να ψάχνει ανακάλυψε ακόμη 20 φωτογραφίες του συζύγου της με μια μαία, με την οποία ο ίδιος διατηρούσε στο παρελθόν ερωτικό δεσμό. Ανακάλυψε ακόμη και 4 ερωτικά βιβλία στην Αγγλική Γλώσσα, τα οποία είχε κατεβάσει ο γιατρός με την διπλή προσωπικότητα, από άλλον ηλεκτρονικό υπολογιστή, από το 2010 έως το 2015 και απευθύνονταν σε άτομα με σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις, περιγράφοντας με φρικιαστικό τρόπο βασανισμούς, βιασμούς και εκβιασμούς μεσήλικων γυναικών από ανήλικους δράστες!

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ‘Espresso’-, η σύζυγος συνέχισε την έρευνα και στο σπίτι τους, όπου βρήκε ένα δοκίμιο χειρόγραφο, με τα γράμματα του συζύγου της, στο οποίο υπήρχε η εξιστόρηση του βιασμού μιας 45χρονης φουρνάρισσας από δυο ανήλικους Αλβανούς!

Σεξ και στο ιατρείο!
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η σύζυγος διαπίστωσε, μόλις 14 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους, ότι ο γιατρός – άνδρας της έλαβε μήνυμα από ένα από τα sites ερωτικών γνωριμιών, που τον προέτρεπε να συνδεθεί και να έλθει σε επαφή και με νέα μέλη του. Ενώ σε ένα άλλο email του είχαν σταλεί ευχές από ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε απόσταση 6 λεπτών με τα πόδια από το μαιευτήριο με το οποίο συνεργάζεται!

Διατηρούσε ερωτικές επαφές με 8 γυναίκες!
Αλλά οι αποκαλύψεις-‘βόμβες’ δεν τελείωσαν εκεί! Από τις μαρτυρίες και τα συλλεγέντα στοιχεία, που είτε κατατέθηκαν στο δικαστήριο, είτε συγκεντρώθηκαν στη δικογραφία, προέκυψε ότι ο ίδιος γιατρός – στέλεχος της Ν.Δ και δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, ενώ ήταν παντρεμένος, διατηρούσε ερωτικές επαφές με 8 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μια χορεύτρια oriental χορών.

Μάλιστα τα μηνύματα αυτά με το ερωτικό περιεχόμενο είχαν πυκνώσει κατά την χρονική περίοδο που η σύζυγός του ήταν άρρωστη και έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι, μετά από αποκόλληση, που είχε υποστεί!

Το χειρότερο, βεβαίως, στοιχείο, που κατατέθηκε σε βάρος του γνωστού γυναικολόγου, είναι ότι κάποιες από τις 8 γυναίκες με τις οποίες αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, ήταν ασθενείς του και πελάτισσές του! Δηλαδή η γυναίκα του προσκόμισε στοιχεία στο δικαστήριο, που τον παρουσίασαν να έχει ξεκουρελιάσει κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας, εφόσον είναι γνωστό ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές καταδικάζονται ρητώς από τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, που είναι και νόμος του Ελληνικού Κράτους (3418/2005).

Η συγκεκριμένη διάταξη αναφέρει ότι: «Ο ιατρός δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του ασθενούς και να χρησιμοποιεί την θέση του, για την σύναψη ανάρμοστων προσωπικών σχέσεων με τους ασθενείς».

Έπεσε η πρώτη ποινή από το δικαστήριο
Την περασμένη εβδομάδα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς καταδίκασ, πριν από λίγες μέρες, τον γνωστό γυναικολόγο – δημοτικό σύμβουλο και διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ σε φυλάκιση ενός έτους, για τις πράξεις της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, η εκτέλεση της οποίας αναστέλλεται για τρία έτη.

Ο κατηγορούμενος – ιατρός είναι βέβαιον ότι θα ασκήσει έφεση, ενώ αναμένεται ότι γρήγορα θα ξαναβρεθεί στις δικαστικές αίθουσες για σωρεία μηνύσεων και αγωγών που έχει καταθέσει εναντίον του η πρώην σύζυγός του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Back to top button