ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τη Φαίη Σκορδά: Στη φόρα ‘απαγορευμένη’ φωτογραφία από το γυμναστήριο!

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και για να το πετύχει αυτό, περνάει αρκετό χρόνο της στο γυμναστήριο. Για πρώτη φορά μάλιστα είδαμε και φωτογραφία της από το γυμναστήριο, με την ανάλογη αμφίεση.

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε σικάτες εμφανίσεις μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές που κάνει στον ΣΚΑΪ αυτή τη φορά όμως αναστατώνει τα πλήθη με μία άκρως αθλητική εμφάνιση φορώντας ένα ροζ κολάν.

Δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλλίγραμμα σώματα που κυκλοφορούν στα Media αφού η ίδια βρίσκει πάντα χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό της.

Τις περισσότερες φορές όμως το φωτογραφικό υλικό που δίνει στη δημοσιότητα αφορούν εμφανίσεις οι οποίες κάνει με εντυπωσιακά σύνολα είτε αυτά είναι παντελόνια είτε είναι φορέματα και δικαίως θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες ελληνικής τηλεόρασης.

Έτσι όπως καταλαβαίνετε το να εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας ποζάροντας με αθλητική περιβολή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ επάνω της φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ κολάν το οποίο αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της είναι κάτι το οποίο δεν το βλέπεις και κάθε μέρα

Όπως θα δείτε και εσείς τη φωτογραφία που διέρρευσε η Φαίη Σκορδά δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή την ώρα που όλα τα μάτια καρφώνονται επάνω στο εντυπωσιακό σώμα της.

Σίγουρα είναι μία φωτογραφία που δεν πρέπει να χάσετε

Back to top button