ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τον Νίκο Μουτσινά και πρώην σύντροφό του: «Πήρα και του ζήτησα…»

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, προχωρώντας σε μια αποκάλυψη για πρώην του σύντροφο, κάτι που δεν συνηθίζει.

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, είπε: «Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη η Κωνσταντίνα, τι εννοώ… Ότι απλά έγινε πάνω στην κουβέντα… Φαντάζομαι, εύχομαι, ελπίζω ότι στους ανθρώπους αυτούς είπε πως ότι κι αν είπαμε νερό κι αλάτι. Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε».

Και σε αυτό το σημείο έφερε ως παράδειγμα την προσωπική του ζωή, όταν πήρε τηλέφωνο τον πρώην του σύντροφο και του ζήτησε συγνώμη, επειδή είχε περάσει δύσκολα.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Εγώ έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα. Πήρα και του ζήτησα συγγνώμη. Αυτό είναι πιο δύσκολο από μια δουλειά. Συγγνώμη ζητάμε όταν συνειδητοποιούμε τι έχουμε κάνει. Δεν είναι όμως εύκολο, να ξέρετε. Πάντα, όταν κάνουμε κάτι, εκείνη τη στιγμή έχουμε δικαιολογήσει τον εαυτό μας. Μετά γίνεται κάτι αυτόματα και λες όχι, θα πάρω και θα πω συγγνώμη».

Back to top button