ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Καίγομαι ολόκληρος!» – Στη φόρα ‘απαγορευμένο’ βίντεο με καλλονές και άγριο ξεσάλωμα!

Είναι γεγονός ότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει ενσαρκώσει μοναδικούς ρόλους στην ελληνική τηλεόραση που τον έκαναν αγαπητό στο κοινό, για αυτό δεν είναι τυχαίο ότι προβάλλονται ακόμα.

Ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι λείπει σε όλους και πολύς κόσμος αναμένει για το μεγάλο come back του ηθοποιού που εκτός από ένας ταλαντούχος άνθρωπος ήταν και έξω καρδιά, κεφάτος και δεν είναι λίγοι που θυμούνται ότι ήταν απολαυστικός και διασκεδαστικός και στις live εμφανίσεις του σε εκπομπές.

Μία από τις επικές εμφανίσεις του ήταν στο πάρτυ που είχε διοργανωθεί για την ολοκλήρωση της σεζόν γνωστής σειράς που πρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό να χορεύει και να το ρίχνει έξω για τα καλά.

Αυτή είναι η άγνωστη πρώτη σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου – Έχουν μαζί παιδί
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μπορεί σήμερα να έχει αποσυρθεί από τη δημοσιότητα και να ζει μια ήρεμη, αγροτική ζωή στην Καλαμάτα, αλλά παλιότερα υπήρξε ένας μεγάλος καρδιοκατακτητής ως ηθοποιός τη δεκαετία του 1980.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός και ο πρώτος γάμος που κανείς δεν ήξερε
Σε συνέντευξή του έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο, αν και η Ρούλα είχε δώσει τη δική της απάντηση.

Ο Μιχαλόπουλος, όμως, έχει κάνει κι άλλο γάμο. Από την πρώτη του γυναίκα, μάλιστα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη.

Back to top button