ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαντορίνη: Νεκρός Ουκρανός μετά από άγριο καβγά με 25χρονο Έλληνα!

Στα χέρια πιάστηκαν ένας 51χρονος Ουκρανός με έναν 25χρονο Έλληνα, υπάλληλοι βίλας στην Οία της Σαντορίνης, με τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσά τους να έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο του πρώτου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Ουκρανός, συντηρητής στο επάγγελμα, αρχικά λογομάχησε έντονα με τον Έλληνα, μάγειρα της βίλας, αλλά σύντομα τα πράγματα αγρίεψαν. Εκεί που πάλευαν, όμως, έπεσαν κι οι δύο τους από ύψος πάνω σε μια μαρμάρινη σκάλα, με τον συντηρητή να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 51χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σαντορίνης, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρός. Ο 25χρονος από την άλλη στάθηκε σαφώς πιο τυχερός, καθώς κατά την πτώση του χτύπησε ελαφρύτερα. Ωστόσο, συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αφορμή για τον καβγά ήταν η εριστική συμπεριφορά του Έλληνα υπαλλήλου προς άλλα μέλη του προσωπικού, με τον Ουκρανό να αντιδρά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος τσακωμός μεταξύ τους με τραγική κατάληξη.

Back to top button