COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σασμός: Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη, το μεγάλο χτύπημα και το δραματικό φινάλε
Λίγο πριν πέσει «αυλαία» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», η Μαρία Τζομπανάκη που ξεχώρισε με την ερμηνεία της ως «Καλλιόπη» ανήρτησε μία φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς.

Η ηθοποιός του «Σασμού» ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο οι πρωταγωνιστές της σειράς κάθοναι γύρω από ένα τραπέζι.

Χορηγούμενο

Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία, γράφει: «Καθώς προχωράμε στον “αποχαιρετισμό” του Σασμού».

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Maria Tzompanaki (@mtzompanaki)

Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Νεκροί Βασιλική και Μαθιός

O Μαθιός και η Βασιλική δεν θα επιβιώσουν από την εκδίκηση των Μουντάκηδων στη σειρά «Σασμός». Σ’ έναν μήνα, και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου, η σειρά του ALPHA θα ολοκληρωθεί.

Όλοι οι ήρωες γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το τέλος, μάλιστα κάποιοι έχουν κάνει και τα αντίστοιχα γυρίσματα, υπάρχουν δυο που δεν έχουν πάρει ακόμα τα αντίστοιχα σενάρια στα χέρια τους και αυτό γιατί η ομάδα των σεναριογράφων με αρχηγό την Εμμανουέλα Αλεξίου, θέλει να φέρει την πραγματική ανατροπή στην ιστορία τους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Μαθιό και τη Βασιλική, τους οποίους το κοινό «δικάζει» με κάθε ευκαιρία, και περιμένει την τιμωρία εκείνου μετά τη δολοφονία του Στεφανή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24.

Χορηγούμενο

Πολλές είναι οι εκδοχές για το τέλος τους και ο προβληματισμός για το ζευγάρι μεγάλος επίσης. Όμως, μια είναι η εκδοχή εκείνη που θα φέρει την ανατροπή που όλοι θέλουν για το φινάλε και αφορά στον θάνατο του αγαπημένου ζευγαριού ύστερα από χτύπημα των Μουντάκηδων.

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική συναντούν τον Νικηφόρο!

Ήδη στα επεισόδια που προβάλλονται, ο Μανούσος και ο Γιάννος Μουντάκης, σίγουροι πλέον πως η Βασιλική και ο Μαθιός, οδήγησαν τον Λάζαρο στον θάνατο, ετοιμάζουν το δικό τους σχέδιο εκδίκησης. Αρχικά απειλούν τον μικρό Πετρή, στέλνοντας του ένα παιχνίδι-πολυβόλο, ενώ συνεχίζουν με την απόπειρα δολοφονίας του Αστέρη στο αλουμινάδικο, έπειτα από εμπρησμό. Ο άνδρας ναι μεν σώζεται από τις φλόγες ύστερα από την καταλυτική βοήθεια της Σάντρας, όμως οι Μουντάκηδες δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν μέχρι να πετύχουν τον αρχικό τους στόχο: Να βγάλουν δηλαδή από τη μέση έναν-έναν τους Σταματάκηδες.

Η επόμενη επίθεση που κάνουν είναι μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Αστέρης μετά την πυρκαγιά και εκείνοι προσπαθούν να τον δηλητηριάσουν. Όμως, εκείνος πάλι σώνεται με τη βοήθεια των γιατρών. Οι Μουντάκηδες απελπίζονται και ο Αντώνης με τον εισαγγελέα, νιώθουν πως η μάχη δεν έχει χαθεί ολοκληρωτικά. Ωστόσο, συνιστούν στον Μαθιό και την οικογένειά του, να κρατήσουν χαμηλό προφίλ μέχρι να περάσει η μπόρα. «Είμαστε στο κατόπι τους, Μαθιό. Θα τσι βρούμε. Εσύ θέλω μόνο να μείνεις ήσυχος, μην προκαλέσεις τον Μανούσο και τη φαμελιά του. Μου το υπόσχεσαι αγόρι μου;», τον ρωτά και ο Μαθιός για να ξεφύγει από τον κλοιό του αστυνόμου απαντά θετικά. Ο Αντώνης δεν μπορεί να φανταστεί πως ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης, ετοιμάζει την επίθεσή του.

Χορηγούμενο

Για την ακρίβεια ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν αποφασίσει να τους αντιμετωπίσουν στα ίσα. Δεν θα αργήσει λοιπόν να έρθει η στιγμή που το αγαπημένο ζευγάρι, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και κρυφά από όλους θα αναζητήσει τους Μουντάκηδες για να δώσουν ένα τέλος σε αυτόν τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει. Παράλληλα, ο Μανούσος παραμένει κρυμμένος και ο Γιάννος που τον βρίσκει σε μια αποθήκη του λέει: «Σε ψάχνουν παντού αδελφέ. Την έχουν στημένη έξω από τα σπίτια μας. Πόσο θα μείνεις επαέ χωσμένος;». Τότε ο Μανούσος του απαντάει: «Οταν ξετελέψουν οι Σταματάκηδες».

Το μεγάλο χτύπημα

Ο Μαθιός και η Βασιλική, λέγεται λοιπόν πως βρίσκουν τραγικό τέλος έπειτα από σφαίρα των Μουντάκηδων. Οι δυο τους δεν θα προλάβουν να αντιδράσουν από την επίθεση εναντίον τους, και θα κλείσουν τα μάτια τους για πάντα, ειρηνικά και με το χαμόγελο στα χείλη, καθώς θα βλέπουν σαν όραμα τον γιο τους, Νικηφόρο, να τους ανοίγει την αγκαλιά του. Την ακριβώς επόμενη σκηνή ο Μανούσος Μουντάκης παραδίνεται στην αστυνομία της Άνω Ποριάς, παίρνοντας πάνω του, όλη την ευθύνη για το θάνατο του ζευγαριού.

Η βεντέτα μεταξύ Μουντάκηδων και Σταματάκηδων πρόκειται να σταματήσει εκεί, όμως το πλήγμα για την οικογένεια των τελευταίων θα είναι τεράστιο. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο, καμία σκέψη για εκδίκηση δεν θα μπορέσει πια να υπάρξει. Ο θάνατος πια στέρεψε για όλους και μόνο ένα πράγμα υπάρχει για να φέρει επιτέλους την ειρήνη και την δικαίωση: Ο Σάσμος! Έτσι η νέα εποχή στο χωριό αρχίζει με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, που θα είναι αυτή η ένωση που θα φέρει το οριστικό τέλος, της πιο αιματηρής βεντέτας.

Back to top button