COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

MEDIAΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σασμός» Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Είναι οριστικό! “Ο γάμος τους είναι και επίσημα…”
Ο Δημήτρης Λάλος, ο πρωταγωνιστής στη σειρά «Σασμός» και η Έλενα Μαυρίδου ύστερα από 9 χρόνια γάμου χώρισαν επίσημα, αφού εκδόθηκε το διαζύγιο των δύο ηθοποιών.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» και η επίσης ηθοποιός πρώην σύζυγός του έλυσαν τον γάμο πολιτισμένα, έχοντας αποφασίσει σε συνεπιμέλεια του παιδιού που έχουν.

Χορηγούμενο

Ο δικηγόρος του τηλεοπτικού Μαθιού από τον «Σασμό» έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή «Πρωινό». Ο Νίκος Αγαπηνός τόνισε ότι πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο με την διάθεση και του ενός και του άλλου, να είναι θετική.

«Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών. Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές» είπε αρχικά ο κ. Αγαπηνός.

«Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κύριος Λάλος δεν έγινε αποδέκτης (από την πρώην σύζυγό του) κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις. Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό γιατί δε νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις» πρόσθεσε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου.

Χορηγούμενο

7325_MAYRIDOY_LALOS_08062022

Ο χωρισμός τους
Τους τελευταίους μήνες, διάφορα δημοσιεύματα υποστήριζαν, ότι οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πλέον ζευγάρι, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται για καιρό από τους ίδιους.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Λάλος δεν ακολουθεί πια την πρώην σύζυγό του στο Instagram, όπως ούτε εκείνη. Το ζευγάρι έχει κρατήσει όμως κάποιες κοινές φωτογραφίες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Δημήτρη Λάλου για τη σύζυγό του: Ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα

Πριν μερικούς μήνες, ο Δημήτρης Λάλος είχε αναφερθεί στην Έλενα Μαυρίδου και την κόρη τους. Ο Δημήτρης Λάλος είχε μιλήσει για τη σύζυγό του, τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στη γνωριμία τους. Πιο συγκεκριμένα, είχε πει στο «Ενώπιος Ενωπίω» ότι: «Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα. Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου».
Στην πορεία, ο Δημήτρης Λάλος είχε εκφράσει τον θαυμασμό του στο πρόσωπο της συζύγου του.

Χορηγούμενο

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο. Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει» είχε επισημάνει.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Λάλος σχολίασε, πώς ο ερχομός της κόρης του, άλλαξε τη ζωή του. Σχετικά με αυτό, είχε πει: «Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου, ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο. Νιώθω ότι φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή, όπου τα έχεις δει όλα. Έχεις χαρεί, λυπηθεί, έχεις ζήσει. Όταν εμφανίζεται ένα παιδί όλα επαναλαμβάνονται και αρχίζεις να βλέπεις μέσα από τα μάτια του, το θαυμαστό. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα μαζί της το χιόνι.

Με τον ερχομό του παιδιού δεν υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς μέσα μου. Περισσότερο όταν ήμουν πιο νέος, θα μπορούσα να κάθομαι ώρες σε ένα μπαλκόνι και να νιώθω μόνος μου. Αυτή η αίσθηση της μοναξιάς έχει φύγει πια. Υπάρχει ένας άνθρωπος κάπου που είναι μαζί μου».

TOM_1279
Έλενα Μαυρίδου: Όταν γνωριστήκαμε έγινε κατευθείαν άμεση σύνδεση

Χορηγούμενο

Σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό OK!, η Έλενα Μαυρίδου είχε αναφερθεί στη γνωριμία τους, λέγοντας: «Ήταν να παίξουμε σε μία παράσταση. Η παράσταση ήταν να ανέβει στο δικό μου θέατρο, στο Θέατρο “Χώρος”, Από την πρώτη στιγμή που ήρθε, ένιωσα σύνδεση με τον Δημήτρη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μοχθήσει για το θέατρο, το αγαπάει ποικιλιοτρόπως, έχει χτιστεί κυριολεκτικά το Επί Κολωνώ και αυτό συγκίνησε», ενώ στη συνέχεια είχε τονίσει: «Όταν γνωριστήκαμε έγινε κατευθείαν άμεση σύνδεση. Ίσως ήταν το βλέμμα του».

Διαβάστε επίσης:Back to top button