Ώρες αγωνίας περνά η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη σεζόν χωρίς να γνωρίζει που και τι θα κάνει την επόμενη.

Είναι γνωστό, ότι στο κανάλι του Φαληρου δεν την υποδέχτηκαν και με ροδοπέταλα καθως οι περισσότεροι θεωρούσαν πως δεν… κολλούσε στο αυστηρά ενημερωτικό προφίλ του ΣΚΑΪ. παρόλα αυτά, η δαιμόνια Τατιάνα κατάφερε και τρύπωσε, αλλά με πάρα πολλά προβλήματα από την αρχή μέχρι σήμερα με κάποιους να κάνουν λόγο ακόμα και για σαμποτάζ! Τα καθημερινά τεχνικά προβλήματα που είχε και εξακολουθεί να έχει το «Μαζί σου», δεν τα έχει καμία άλλη εκπομπή ενώ πολλοί είναι οι συνάδελφοι της που από την αρχή της συμπεριφέρονται αδιάφορα στην καλύτερη περίπτωση και απαξιωτικά στη χειρότερη.

Παρόλα αυτά, από άποψη τηλεθέασης δεν τα πήγε κι άσχημα, αλλά όχι στον βαθμό που θα επιθυμούσε το κανάλι το οποίο δεν δείχνει να την θέλει πια και ιδιαίτερα λόγω κλίματος αλλά και θεματολογίας. Η ίδια, ωστόσο, φρόντισε από νωρίς να διαμηνύσει πως για να συνεχίσει θα πρέπει να ικανοποιηθούν κάποιες απαιτήσεις της – όχι παράλογες στην πλειοψηφία τους – που ανεβάζουν όμως το κόστος. Αυτό θα επικαλεστεί πιθανότητα και σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι, για να μην προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου της που σε λίγες μέρες λήγει. Και μέχρι στιγμής, δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό για το μέλλον της Τατιάνας στο κανάλι του Αλαφούζου…

Πηγή: patkiout.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα