Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 14:38
Αρχική ΔΗΜΟΦΙΛΗ Σε κατάσταση υστερία...

Σε κατάσταση υστερίας η Κατερίνα Καινούργιου! Η λάθος κίνηση με «Το κόκκινο ποτάμι», που εξόργισε τον Μανούσο Μανουσάκη και ζήτησε το… «κεφάλι» της, από τον Ιβάν Σαββίδη! Όλο το καυτό παρασκήνιο…

Η εμφάνιση ηθοποιών από το επιτυχημένο σίριαλ του σταθμού «Το κόκκινο ποτάμι» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν προγραμματισμένη και προσδιορισμένη χρονικά από πριν. Άλλωστε, η σειρά είναι η σημαία του OPEN αφού δημιουργήθηκε κατ΄ εντολή του ίδιου του καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη, γνωστού για την ποντιακή του ευαισθησία.

Ωστόσο, η εμφάνιση των ηθοποιών καθυστέρησε αρκετά με αποτέλεσμα να περιοριστεί κατά πολύ και ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους. Αυτό σε συνδυασμό με την όλη στάση της παραγωγής αλλά και των… μπροστινών, έκανε έξαλλο τον σκηνοθέτη της σειράς, Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, τηλεφώνησε οργισμένος στον Ιβάν Σαββίδη, στήνοντας την Κατερίνα Καινούργιου στο… απόσπασμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τη χαρακτήρισε απαράδεκτη, ζήτησε να δώσει εξηγήσεις και να της γίνουν αυστηρές συστάσεις, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι ζήτησε ακόμη και την απόλυσή της!

Όπως καταλαβαίνεται, αυτή είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη για τη φιλόδοξη παρουσιάστρια η οποία, ούτως ή άλλως, δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με το αφεντικό της. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την απίστευτη αυτή κίνηση του Μανουσάκη είναι ράκος και κλαίει με μαύρο δάκρυ…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων