COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Σε πανικό η Τατιάνα Στεφανίδου! Οι ραγδαίες εξελίξεις και τα γεγονότα που την οδήγησαν έξαλλη σε γνωστό δικηγόρο!…

Όταν η Τατιάνα έφευγε από το OPEN και υπέγραφε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, προφανώς και δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα κατέληγε η συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου. Και, όπως όλα δείχνουν, δεν καταλήγει καθόλου καλά…

Από τις πρώτες κιόλας εκπομπές, τις καθημερινές, η Στεφανίδου αντιμετώπιζε σε μόνιμη βάση τεχνικά προβλήματα που την «κρεμούσαν» πολλές φορές στον αέρα. Η ίδια, σε κάθε ευκαιρία, έριχνε τα καρφιά της δίχως όμως να εισακούγεται. Και τα νούμερα τηλεθέασης δεν την βοηθούσαν καθόλου να αρθρώσει λόγο αποφασιστικό αναφορικά με τις απαιτήσεις της.

Ο ΣΚΑΪ από την άλλη, έδειχνε και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, να δείχνει τη δυσαρέσκιά του για τις επιδόσεις της αφού δεν κατάφερνε να εκπληρώσει τους όρους του σταθμού και του συμβολαίου της. Όσοι γνωρίζουν την εκρηκτική «Τάτι» μπορούν να φανταστούν τις επίσης εκρηκτικές αντιδράσεις της όταν της ανακοίνωσαν πως για τη σεζόν που θα ακολουθούσε το «Μαζί σου» θα μετακόμιζε στο Σαββατοκύριακο.

Στριμωγμένη, αλλά κυρίως αιφνιδιασμένη, τελικά αποδέχτηκε την αλλαγή και μπήκε στη μεσημεριανή ζώνη αλλά ούτε το Σαββατοκύριακο κατάφερε να αναχαιτίσει τις χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της τηλεθέασης με αποτέλεσμα η δυσαρέσκεια των διοικούντων το κανάλι του Φαλήρου να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Και ο ΣΚΑΪ έχει αποδείξει ότι όταν πάψει να θέλει κάποιον, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Έτσι έγινε και τώρα. Με αφορμή τις αλλαγές που θα επιφέρει στο πρόγραμμα ο «τυφώνας» Big Brother αλλά και την μετακόμιση του «My style Rocks Gala» στο βράδυ της Κυριακής, ανακοινώθηκε στην Τατιάνα δίχως εκείνη να έχει προηγουμένως ενημερωθεί για τις προθέσεις του σταθμού, ότι κόβεται το Κυριακάτικο «Μαζί σου» και παραμένει μόνο του Σαββάτου. Και τότε, ποιος είδε τη Στεφανίδου και δεν την φοβήθηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο προκειμένου να τον συμβουλευτεί για τις επόμενες κινήσεις της και για το πως θα πρέπει να αντιδράσει απέναντι σε αυτό το νέο καψώνι του ΣΚΑΪ που την έχει οδηγήσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Και βεβαίως,να εξετάσει εάν αυτές οι προσβλητικές όπως πλέον τις χαρακτηρίζει κινήσεις του καναλιού είναι και «σύννομες».

Εν τω μεταξύ, η ίδια, όπως τουλάχιστον λέει στο περιβάλλον της, έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ανοχής και ανεκτικότητας αλλά είναι πια έτοιμη να πει «ως εδώ!». Άλλωστε, η μεταγραφή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανοίγει εύκολα έναν δρόμο και για την δική της μεταγραφή, αφού είναι πια ορατό πως τα… ψωμιά της στο κανάλι του Φαλήρου τελειώνουν. Όχι πως το «στεφάνι» της πάει καλύτερα. Το απογευματινό Live News του Mega εξακολουθεί να καταγράφει μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης…

Back to top button