COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Σεισμός’ στο Κολωνάκι: Γυναίκα εφοπλιστή στα πράσα με τον άντρα γνωστής επιχειρηματία! Τους τσάκωσε στο κρεβάτι η απατημένη σύζυγος και έγινε χαμός!


‘Σεισμός’ στο Κολωνάκι: Γυναίκα εφοπλιστή στα πράσα με τον άντρα γνωστής επιχειρηματία!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» γνωστή επιχειρηματίας με σούπερ κατάστημα αξεσουάρ μόδας στο κέντρο (κατάκεντρο) της Αθήνας έκανε τσακωτό τον άντρα της στο κρεβάτι αγκαλιά με άσπονδη φίλη της, σύζυγο εφοπλιστή, η οποία διατηρεί από το 2019 επίσης -γνωστό κι αυτό- κατάστημα αξεσουάρ μόδας λίγα μέτρα παραπέρα και φυσικά με το ίδιο πελατολόγιο που αποτελείται από κυρίες της κοσμικής Αθήνας!

Οσο… αρχιτεκτονικά (λόγω επαγγέλματος) και αν είχε σχεδιάσει ο σύζυγος της παθούσας το σχέδιο, φαίνεται ότι κάποια «κοντυλιά» του ξέφυγε και η κυρία του -μια χαρά γυναίκα- τον πήρε μυρωδιά!

Κι ύστερα σου λένε «επισυνδέσεις», υπηρεσίες και κουραφέξαλα! Ένας τόσος δα «κοριός» στο τηλέφωνο (ας είναι καλά ο ντετέκτιβ που προσέλαβε) και η κυρία άκουσε και έμαθε τα πάντα. Μάλιστα, άκουσε και τις λεπτομέρειες για το «πότε» και το «πού», άκουσε σορόπια και σερμπέτια, και «κοίτα να φορέσεις εκείνο και το άλλο», και έγινε παπόρι.

Αφού άκουσε όσα περισσότερα και για όσο περισσότερο διάστημα μπορούσε μέχρι να γίνει «τούρμπο», αποφάσισε να «τη στήσει» στον άπιστο, που όχι μόνο της έβαζε το κέρας μέχρι εκεί που δεν παίρνει, αλλά το έκανε με γνωστή της -σχεδόν γειτόνισσα- σύζυγο εφοπλιστή, ο οποίος φυσικά έπρεπε να το μάθει!

Πήρε, λοιπόν, τον δρόμο και το μονοπάτι η απατημένη, και τους έκανε τσακωτούς στο κρεβάτι. Μάλιστα, η «γειτόνισσά» της δεν φορούσε τίποτα!

Ούτε και ο «καλός της», φυσικά. Επεσαν οι σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο με το κινητό, έπεσε και ένα γερό «ξεφτιλίκι» (λένε ότι έπεσαν και κάποιες «τσαντιές» – προφανώς, λόγω του καταστήματος της απατημένης) από την παθούσα στην καούκα της «παράνομης», ενώ ο σύζυγος έντρομος φώναζε:

«Μα, τι είναι αυτά που κάνεις; Δεν είναι αυτό που νομίζεις!», αλλά η κερατωμένη σύζυγος δεν νόμιζε, αλλά έβλεπε!

Πήρε, λοιπόν, το κινητό και σβούριξε ένα τηλεφώνημα στον εφοπλιστή: «Γεια σου, είμαι η τάδε. Μόλις πριν από λίγο τσάκωσα τον αλητήριο τον δικό μου με την ξεδιάντροπη (άλλη λέξη από «ξε» είπε) τη γυναίκα σου! Εχω και φωτογραφίες, στις στέλνω αμέσως!

Και του βγαίνουνε του άρτι κερασφόρου οι φωτό στο Viber και του ανάβουν όλα τα λαμπάκια! Και παίρνει τηλέφωνο τον επιβήτορα που… ξεστράτισε από την… Αγια Στράτα, αλλά ο κύριος της κυρίας (του) δεν το σηκώνει, καθότι είδε στην αρχή το όνομα του εφοπλιστή και αμέσως μετά «απόκρυψη»!

Το (παράνομο) ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας γύρισε σπίτι, αλλά βρήκε την πόρτα κλειδωμένη.

Βρήκε κι ένα sms στο κινητό του από τον δικηγόρο της συζύγου του με «κεφαλαία» στο μήνυμα, που έγραφαν τη λέξη «διαζύγιο»!

Η άπιστη προτίμησε να μη γυρίσει σπίτι. Ισως να πήγε στον καλό της φίλο, γνωστό «βαθύφωνο», εκκεντρικό σταρ της τηλεόρασης, με τον οποίο το καλοκαίρι οργάνωσαν ένα glamorous λευκό πάρτι στη Μύκονο, με τον κερατά εφοπλιστή να καμαρώνει!

Ο άντρας της τής τηλεφώνησε και της είπε: «Μην τολμήσεις και πατήσεις ούτε στο κατώφλι!» Από εκείνη τη μαύρη νύχτα (προ ολίγων ημερών) ο… ξεστρατισμένος και υποψήφιος διαζευγμένος σύζυγος έχει προσλάβει δύο bodyguard από τους ακριβούς («ντουλαπάρες χτιστές», μας είπε η πηγή μας) και κυκλοφορεί (όποτε βγαίνει έξω) με όλες τις προφυλάξεις και πάντα με τους δύο «χτιστούς»!

Back to top button