ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Σεισμός’ στη «Φάρμα»: Επιστρέφει η Αγγελική Ηλιάδη!

Μια «είδηση, που θα προκαλέσει ‘σεισμό’ στην «Φάρμα», έρχεται στο φως της δημοσιότητας και με την επιστροφή αυτή να ετοιμάζεται και η Αγγελική Ηλιάδη για να… ανάψει ξανά ‘φωτιές’.

Υπενθυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια είχε αποχωρήσει επειδή πέθανε ο πατέρας της.

Στο πλευρό της ήταν ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος την αποχαιρέτησε με ένα φιλί. «Η Φάρμα έγινε το σπίτι, η καθημερινότητα μου, ο τρόπος ζωής μου», είπε συγκινημένη η Αγγελική Ηλιάδη πριν αποχωρήσει. «Νιώθω σαν να κόβομαι στα δύο», περιέγραψε με συγκίνηση.

Η αντίδραση στην ερώτηση για την εγκυμοσύνη
Και ενώ η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται πως έχει συνάψει σχέση μέσα στη Φάρμα με τον Γρηγόρη, εκδηλώνοντάς τον έρωτά τους, ήρθε και η Μαρία Παπαγεωργίου να ρωτήσει την τραγουδίστρια αν είναι έγκυος!

Ειδικότερα, στο επεισόδιο, που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, Αγγελική Ηλιάδη και Μαρία Παπαγεωργίου βρέθηκαν για λίγο έξω από το σπίτι και «τα είπαν».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αγγελική Ηλιάδη, που είναι αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 είχε την επιθυμία να φτιάξει τηγανίτες. Κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά στη συμπαίκτρια της. Η πρωταθλήτρια ελεύθερης πάλης από τα Τρίκαλα, λοιπόν, πλησίασε την Αγγελική Ηλιάδη για να την βοηθήσει και δεν κρατήθηκε, παρά έκανε μια απρόσμενη για την τραγουδίστρια ερώτηση!

«Είσαι έγκυος;»

«Είσαι έγκυος;» ρώτησε πολύ φυσικά η Μαρία Παπαγεωργίου για να λάβει την επική αντίδραση από την Αγγελική Ηλιάδη με χαμόγελο, «ο Χριστός και η Παναγία»!

«Με την Αγγελική έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά, λέμε τα μυστικά μας. Την ρωτάω και μου απαντάει σε όλα. Μου αρέσει που με εμπιστεύεται. Την αγαπάω πάρα πολύ! Δηλαδή εδώ μέσα είναι το άλλο μου μισό και εάν φύγει δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά σας το λέω», εξομολογήθηκε η Μαρία Παπαγεωργίου στην κάμερα της Φάρμας και συμπλήρωσε: «Θα κάνω τα πάντα για να μη φύγει ποτέ από το παιχνίδι και να είμαστε μαζί στο τέλος».

Back to top button