ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός στην Τουρκία: Μωρό γεννήθηκε μέσα στα συντρίμμια στο Χαλέπι της Συρίας! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Ελπίδα και σπαραγμός μέσα απο τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός στην Τουρκία και τη Συρία. Ένα μωρό γεννήθηκε την ώρα της καταστροφής, όμως η μητέρα του πέθανε λίγο μετά τη γέννα. Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου.

Το βίντεο γροθιά στο στομάχι, το οποίο έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες ώρες, γυρίστηκε στο Χαλέπι της Συρίας.

Ένα μωρό γεννήθηκε μέσα στα συντρίμμια λίγο μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2) Τουρκία και Συρία, αφήνοντας πίσω χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια άστεγους. Μία μητέρα από το πολύπαθο Χαλέπι γέννησε μέσα σε ένα απο τα κτήρια που κατέστρεψε ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ. Λίγο μετά ένας άνδρας εμφανίζεται στο συγκινητικό στιγμιότυπο να κρατά το νεογέννητο παιδί, ενώ οι συγκεντρωμένοι προσφέρουν κουβέρτες για να το σκεπάσουν.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί δραματικά από τον πρώτο σεισμό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να οκταπλασιαστεί, αγγίζοντας ακόμη και τις 20.00. Οργανώσεις αρωγής και διεθνείς οργανισμοί στέλνουν εξοπλισμό, ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και εξειδικευμένα πληρώματα για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Back to top button