COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΚΟΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σεισμός στην βασιλική οικογένεια της Ισπανίας: Χωρισμός για Λετίσια και Φελίπε- Η συμφωνία διαζυγίου που υπέγραψε με το ζόρι η βασίλισσα

Όλα δείχνουν ότι η ισπανική βασιλική οικογένεια της Ισπανίας αντιμετωπίζει πολύ μεγάλη κρίση μετά τη “βόμβα” Del Burgo, του πρώην εραστή της βασίλισσας Λετίσια ο οποίος πριν από λίγους μήνες ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση μαζί της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον βασιλιά Φελίπε.

Ο πρώην κουνιάδος του μονάρχη ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και η βασίλισσα Λετίσια είχαν σχέση. Μάλιστα η σχέση αυτή συνεχίστηκε ενώ η Λετίσια ήταν παντρεμένη με τον Φελίπε και έγκυος σε μία από τις δύο κόρες τους.

 

 

Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την υπόθεση απιστίας, το βασιλικό ζευγάρι ζει χωριστά και έχουν ήδη ετοιμάσει τα χαρτιά διαζυγίου τους.

Χωρισμός για Λετίσια και Φελίπε: Η συμφωνία διαζυγίου που υπέγραψε με το ζόρι η βασίλισσα – Με ποιον θα μείνουν οι κόρες τους
Φαίνεται πως η αποκάλυψη του βιβλίου “Letizia and I” ταρακούνησε δυνατά τη μοναρχία και έχει προκαλέσει τριγμούς στη βασιλική οικογένεια.

Το ατύχημα της Λετίσια και ο αδιάφορος Φελίπε: Δεν ασχολήθηκε μαζί της – Η μεγάλη αμηχανία της βασίλισσας

Η συμφωνία διαζυγίου που υπέγραψε με το ζόρι η βασίλισσα Λετίσια
Το 2013 και μετά από μια σοβαρή κρίση που πέρασαν, ο βασιλιάς Φελίπε είχε υποχρεώσει τη Λετίσια να υπογράψει μια συμφωνία διαζυγίου. Μάλιστα, τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η βασίλισσα Λετίσια υποχρεώθηκε να υπογράψει τη συμφωνία παρά τη θέλησή της.

Η “Συμφωνία Ζαρζουέλα”, όπως αποκαλείται, έχει σκοπό να εξασφαλίσει ότι σε περίπτωση διαζυγίου, οι κόρες της βασίλισσας Λετίσια και του βασιλιά Φελίπε θα παραμείνουν με τον πατέρα τους στο βασιλικό παλάτι μέχρι να ενηλικιωθούν. Εκείνη την περίοδο, το ζευγάρι λέγεται ότι αποφάσισε να αναβάλει το διαζύγιο μέχρι την ενηλικίωσή των παιδιών τους το 2025, όταν η μικρή κόρη τους ινφάντα Σοφία θα γίνει 18 ετών.

 

 

Όπως αποκάλυψε η royal expert Pilar Eyre στο TV3 σύμφωνα με τη “BILD”, τα πράγματα είναι άσχημα για τον Φελίπε και τη Λετίσια: “Άνθρωποι από τη βασιλική οικογένεια μου είπαν ότι η Λετίσια είναι συντετριμμένη και περνάει μια δύσκολη περίοδο. Δεν νομίζω ότι ο γάμος τους θα διαρκέσει πέραν του έτους. Ο γάμος τους είναι πλέον μόνο μια βιτρίνα. Είναι λοιπόν θέμα χρόνου η ανακοίνωση του χωρισμού τους”.

“Μην με αφήσεις ποτέ”: Το δείπνο της Λετίσια με τον εραστή της την παραμονή του γάμου της και η… απόδραση στο Λ.Α.
Το κρυφό δείπνο των εραστών το βράδυ πριν τον βασιλικό γάμο της Λετίσια με τον Φελίπε
Ο Jaime del Burgo, ο φερόμενος ως εραστής, είναι μακροχρόνιος φίλος της βασίλισσας που ήθελε να παντρευτεί τη Λετίσια, αλλά τελικά παντρεύτηκε την αδερφή της.

Στο βιογραφικό του εμφανίζεται ως διδάκτωρ φορολογικού δικαίου, επενδυτής, θεατρικός συγγραφέας, κατασκευαστής ακινήτων και βιομήχανος.

Ο Del Burgo ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τη Λετίσια τόσο πριν τον βασιλικό γάμο το 2004 όσο και αργότερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν το 2000, όταν εκείνη ήταν ακόμα τηλεπαρουσιάστρια και εκείνος γιος φιλόδοξου πολιτικού. Έβγαιναν για κάποια περίοδο, μέχρι που η Λετίσια συνάντησε τον μελλοντικό βασιλιά Φελίπε.

Ο del Burgo ισχυρίστηκε ότι ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη Λετίσια όταν εκείνη του αποκάλυψε τη σχέση της με τον Φελίπε, λέγοντάς του ότι επρόκειτο για έναν μυστηριώδη “διπλωμάτη”, για τον οποίο θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη δουλειά της.

Μάλιστα, είπε ότι του ζήτησε να είναι μάρτυρας στην τελετή, η οποία έλαβε χώρα στον καθεδρικό ναό της Αλμουντένα το 2004 και ακόμα ισχυρίστηκε ότι το βράδυ πριν τον γάμο της δείπνησε με τη Λετίσια και η ίδια του είπε: “Μην με αφήσεις ποτέ”.


Το 2005, η Λετίσια και ο τότε πρίγκιπας Φελίπε καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την πριγκίπισσα Λεονόρ και το 2007 την Σοφία. Ο Del Burgo αναφέρει ακόμα ότι ο ίδιος και η Λετίσια ήταν εραστές κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις εγκυμοσύνες και ότι ο έρωτάς τους συνεχίστηκε μέχρι το 2011, οπότε και χώρισαν οριστικά.

queen sofia letizia
Πριν τον χωρισμό ο Del Burgo ισχυρίζεται ότι έψαχναν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες και να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η γνωριμία και ο γάμος με την αδελφή της
Όπως αναφέρει ο Del Burgo, η Λετίσια του τηλεφώνησε το 2011 για να του πει “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον”. Τότε μια φίλη του τον ενθάρρυνε να κάνει σχέση με την αδερφή της Λετίσια, Telma Ortiz. Mέσα σε δύο μήνες το ζευγάρι παντρεύτηκε και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Ο γάμος τους δεν κράτησε αφού χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, 2014.

 

 

 

Η αδελφή της βασίλισσας Λετίσια που παντρεύτηκε τον εραστή της
Από τον περασμένο Δεκέμβριο, οι ισχυρισμοί του del Burgo έχουν πυροδοτήσει μια δίνη φημών περί βασιλικής απιστίας.

Την ίδια ώρα, ο Φελίπε και η Λετίσια συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις τους, αν και το ψυχρό κλίμα ανάμεσά τους είναι εμφανές.

Back to top button