ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

‘Σεισμός’ στις ΗΠΑ: Εξαρθρώθηκε «δίκτυο πορνείας» με «υψηλόβαθμα στελέχη»! Καθηγητές, στρατιωτικοί και μεγαλοστελέχη φαρμακευτικών μεταξύ των συλληφθέντων!

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι έχουν ήδη γίνει συλλήψεις σε ένα κύκλωμα δραστών «υψηλού προφίλ» στο οποίο συμμετείχαν «κυβερνητικοί εργολάβοι», καθηγητές, στρατιωτικοί, στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών και άλλοι.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ΗΠΑ, υπάρχει το ερώτημα εάν τα στοιχεία τους θα μείνουν απόρρητα και ήδη θα τεθούν υπό προστασία, όπως οι «πελάτες» του Jeffrey Epstein…

Η ανακοίνωση έγινε από τον αναπληρωτή εισαγγελέα των ΗΠΑ για τη Μασαχουσέτη Joshua Levy, ο οποίος περιέγραψε λεπτομερώς τους πελάτες «υψηλού προφίλ» που εμπλέκονται σε αυτό το δίκτυο.

«Είναι γιατροί, είναι δικηγόροι, είναι λογιστές, είναι στελέχη σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, φαρμακευτικές εταιρείες, είναι στρατιωτικοί, κυβερνητικοί εργολάβοι, καθηγητές, επιστήμονες», είπε εξηγώντας τους πελάτες του δικτύου.

«Διαλέξτε ένα επάγγελμα, πιθανότατα θα το βρείτε σε αυτή την περίπτωση».

Το κύκλωμα διοχετεύθηκε μέσω δύο ιστοσελίδων που προσποιούνταν ότι διαφημίζουν «γυμνά ασιατικά μοντέλα για φωτογράφιση σε στούντιο» που χρησίμευαν ως παραπέτασμα για την πορνεία ακόμα και ανηλίκων κοριτσιών.

Οι άνδρες νοίκιαζαν πολυτελή διαμερίσματα στην ανατολική ακτή, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως οίκοι ανοχής.

Οι πελάτες που εμφανίζονταν, συμπλήρωναν μια φόρμα και θα πλήρωναν 350 – 600 $ την ώρα σε μετρητά για να νοικιάσουν τα δωμάτια.

Η κοινή γνώμη των ΗΠΑ αναρωτιέται πλέον: Ποιοι είναι οι πελάτες;

Back to top button