Τον περασμένο Νοέμβριο, κάτω από άκρα μυστικότητα, και ενώ η Αθηνά Οικονομάκου διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, παντρεύτηκε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης το σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ο πολιτικός γάμος τους έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, στο Γύθειο, και παρόντες ήταν ελάχιστοι μόνο κοντινοί τους φίλοι, καθώς και οι μάρτυρες του γάμου, η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης.

Στις 14 Μαρτίου ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μάξιμος, ο οποίος συμπλήρωσε την όμορφη εικόνα της ευτυχίας του ζευγαριού. Έξι μήνες μετά, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν σχεδιάσει και προγραμματίσει το θρησκευτικό τους γάμο.

Το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου.

Η νύφη θα φορά νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.
Λίγες ώρες πριν τον θρησκευτικό γάμο, το ζευγάρι ανυπομονεί να γιορτάσει μαζί με τους φίλους του τον έρωτά του


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα