Σήμερα Δευτέρα 11/2, το απόγευμα  θα αποφασίσουν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας τις επόμενες κινήσεις τους για αυτή την εβδομάδα.

Ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων,μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε, πως σήμερα στη γενική συνέλευση θα παρθούν αποφάσεις για κλιμάκωση ή όχι των κινητοποιήσεων και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Τόνισε ακόμη ότι στη συνέλευση στο μπλόκο θα συνεκτιμηθεί μια ενδεχόμενη απάντηση από την μεριά της κυβέρνησης στο αίτημα των αγροτών για συνάντηση με τα αρμόδια υπουργεία.

«Αύριο στη συνέλευση στο μπλόκο θα συζητήσουμε και λάβουμε αποφάσεις για το πώς θα οργανωθεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας εκτιμώντας όλα τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρούδας.

«Θα κόψουμε την Ελλάδα στα δύο»

Στο μεταξύ μετά τη συνέλευση που είχαν χθες Κυριακή 10/2, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, έδωσαν «τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση μέχρι το σήμερα απόγευμα της Δευτέρας 11/2 προκειμένου να ορίσει ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών.

Όπως αποφάσισαν αν μέχρι τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχει οριστεί το ραντεβού, τότε θα υπάρξει νέα κινητοποίηση με παρόμοιο στόχο – να κοπεί η Ελλάδα στα δύο – με αυτόν του Σαββάτου όταν και απέκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη.

Το ραντεβού των αγροτών, αν δεν έχει υπάρξει ραντεβού μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, θα είναι για την Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον κόμβο του Πλατύκαμπου.

Οι αγρότες δεν αποκλείουν, μάλιστα, να προχωρήσουν σε κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους αλλά και να κάνουν και άλλες αιφνιδιαστικές κινήσεις.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα