Το ζευγάρι ακολούθησε τη μόδα που πρώτη εγκαινίασε στην Ελλάδα η Ελένη Μενεγάκη και ανακοίνωσε τον χωρισμό του με… δελτίο Τύπου.

Κι ενώ από την πρώτη στιγμή, τόσο ο Θοδωρής Μαραντίνης όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησαν να περάσουν την εικόνα ενός πολιτισμένου διαζυγίου ανταλλάσσοντας… καρδούλες στα σόσιαλ μίντια, ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι διαφορετική. Το πρώην ζευγάρι παραμένει σε ένταση την οποία προσπαθεί να κρύψει για χάρη των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες συναντήθηκαν στο σπίτι τους στα Μελίσσια για να κανονίσουν τα διαδικαστικά και κυρίως τα οικονομικά. Τα παζάρια όπως μάθαμε ήταν άγρια αλλά μάλλον είχαν κατάληξη. Η Σίσσυ θα κρατήσει το σπίτι στο οποίο είχαν μετακομίσει μόλις πριν από ενάμιση χρόνο και ο Θοδωρής που έχει ήδη αποχωρήσει από εκεί, αναζητά όπως μάθαμε μεζονέτα στην άλλη άκρη, δηλαδή προς Γλυφάδα μεριά. Η παρουσιάστρια θα κρατήσει επίσης ένα μέρος των κοινών τους μετρητών ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχουν βρει και για τη διατροφή των παιδιών.

Πηγή: patkiout.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα