Χωρίς κατηγορία

Σκηνές εγκατάλειψης στον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα (ΦΩΤΟ)

Τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα θέλησε να επισκεφθεί ο επί πολλά χρόνια μάγειράς της και το θέαμα που αντίκρισε τον σόκαρε.
Να αναφέρουμε ότι ο τάφος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας βρίσκεται στην περιοχή Αλθόρπ, ενώ ο μάγειρας αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Είναι θλιβερό να βλέπει κανείς ότι ο Earl Spencer (αδερφός της Νταϊάνα) αδιαφορεί για την τελευταία κατοικία της Νταϊάνα. Σας παρακαλώ, κόψτε αυτά τα αγριόχορτα. Αν εγώ είχα ασχοληθεί μαζί της όσο εσείς ασχολείστε τώρα μαζί της, θα με είχαν απολύσει… Σας ικετεύω, καθαρίστε τα χορτάρια στο νησάκι. Αποδείξτε ότι θέλετε να την έχετε εδώ κοντά σας από αγάπη και όχι για το κέρδος».

Και συνέχισε στον ίδιο δηκτικό τόνο: «Αυτό είναι αχούρι, δεν είναι τόπος για μια πριγκίπισσα. Η λίμνη είναι γεμάτη φύκια, τα δένδρα και οι θάμνοι κατακλύζουν τον τάφο, σαν να μην έχουν ποτέ κλαδευτεί. Ακόμη και η μπογιά στο εσωτερικό του μνημείου ήταν σοκαριστική. Όλα έμοιαζαν περισσότερο σαν ένας εγκαταλειμμένος κήπος παρά σαν ένα μνημείο προς τιμήν της πιο φωτογραφημένης γυναίκας στον κόσμο…

Δεν ξέρω γιατί εξεπλάγην όταν είδα πόσοι πολλοί άνθρωποι επισκέπτονταν τον μνημείο. Όλοι συμφωνούσαν ότι η πριγκίπισσα είχε ξεχαστεί, ακόμη και εδώ, στο σπίτι της, όπου ζει ο αδελφός της. Αυτός ο αδελφός τον οποίο είχε τόσο παρηγορήσει και βοηθήσει όταν ήταν μικρός, την εποχή που χώρισαν οι γονείς τους».

Back to top button