Τύχη βουνό είχε ένας κυνηγός από τη Νεμέα Κορινθίας, ο οποίος έδωσε μάχη κυριολεκτικά σώμα με σώμα με ένα αγριογούρουνο που του επιτέθηκε ενώ έστηνε καρτέρι και απέφυγε τον θάνατο, παρά τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό του.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, όταν μια παρέα πήγε για κυνήγι στην περιοχή Σκαφιδάκι της Αργολίδας. Τα σκυλιά τους καταδίωξαν έναν αγριόχοιρο, ο οποίος κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος του κυνηγού, που προσπάθησε να το πυροβολήσει αλλά η καραμπίνα του έπαθε εμπλοκή! Το ογκώδες θηλαστικό έπεσε πάνω του και προσπάθησε να τον χτυπήσει με τους χαυλιόδοντες, αλλά ο κυνηγός κατάφερε να το πιάσει από τα… αυτιά, παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δεχόταν!

Κάποια στιγμή, το ζώο τον άφησε και εξαφανίστηκε, ενώ ο τραυματισμένος κυνηγός σφάδαζε από τους πόνους. Οι φίλοι του τον μετέφεραν με ένα αγροτικό φορτηγάκι στους Μύλους Αργολίδας, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο που είχαν ειδοποιήσει και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς έφερε ένα βαθύ τραύμα στο διάφραγμα, μόλις ένα εκατοστό από τον πνεύμονα, ενώ είχε υποστεί και κατάγματα σε τρία πλευρά!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα