Μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς συγκλονίζει τα Σκόπια και απειλεί με πτώση την κυβέρνηση Ζάεφ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστοτόπων των Σκοπίων και της Σερβίας, αλλά και με ρεπορτάζ της Ελληνικής εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», «πέτρα του σκανδάλου» είναι μια γνωστή τηλεπερσόνα, που διαλαλεί με κάθε τρόπο ότι είναι γκέι και προς το παρόν έχει προφυλακιστεί για εκβιασμό μεγαλοεπιχειρηματιών, που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Δικαιοσύνη.


Ο εκκεντρικός Μπόγιαν Γιοβανόφσκι – Boki 13 με την πρώτη σε κύρος Εισαγγελέα των Σκοπίων Κατίτσα Γιάνεβα

Ο εκκεντρικός Μπόγιαν Γιοβανόφσκι, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Boki 13», σε τηλεφωνικές συνομιλίες του που έχουν υποκλαπεί και δημοσιεύτηκαν πρόσφατα σε Ιταλική εφημερίδα, ανακατεύει στο παράνομο κύκλωμα των εκβιασμών τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, υποστηρίζοντας πως «ο Ζ.Ζ. δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα», γιατί «του μίλησα την Δευτέρα!»


Ο Ζόραν Ζάεφ μαζί με την «πέτρα του σκανδάλου»-Boki13 σε πολυτελέστατη τράπεζα συνεδριάσεων

Και δεν έφταναν όλα αυτά, αλλά οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας «La Verita» παρουσιάζουν τον προκλητικό καλλιτέχνη «Boki 13», που είναι ίδιος με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, να χρησιμοποιεί ως όργανό του για τον εκβιασμό των επιχειρηματιών την πρώτη σε κύρος Εισαγγελέα των Σκοπίων Κατίτσα Γιάνεβα, η οποία στο παρελθόν υπήρξε η «αδιάφθορη Εισαγγελέας», που αποκάλυψε τα σκάνδαλα του εθνικιστή πρ. Πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και έστειλε κατηγορούμενο τον ίδιο και τους μισούς υπουργούς του για βαριά κακουργήματα. Στις υποκλαπείσες συνομιλίες η Γιάννεβα διαβεβαιώνει τον Γιοβανόφσκι-Boki 13 ότι «όλα είναι υπό έλεγχο» στην υπόθεση του μεγαλοεπιχειρηματία Όρτσε Κάμτσεφ. Όπως είναι ευνόητο η κεντροδεξιά αντιπολίτευση των Σκοπίων έχει ξεσαλώσει και ζητάει την παραίτηση του Ζόραν Ζάεφ και της κυβέρνησής του. Αλλά ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός δεν το βάζει κάτω, παρόλο που, μέρα με την ημέρα τα στοιχεία που δημοσιεύονται στον Σκοπιανό, Αλβανικό, Σερβικό και Ιταλικό Τύπο γίνονται όλο και πιό συγκλονιστικά!

Το περιεχόμενο του λογαριασμού του Γιοβανόφσκι στο Ίνσταγκραμ αποδεικνύει την εκκεντρικότητά του, τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του, την μεγάλη τηλεοπτική του προβολή αλλά τις υψηλές γνωριμίες του και διασυνδέσεις.

Ιδού μερικά χαρακτηριστικά δείγματα:

View this post on Instagram

Ready 🤗💫✌🏻 #versace #tradition #fashion

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

View this post on Instagram

Paradise 🌞😊👋🏻💋 #mood #style #versace #beach

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

View this post on Instagram

Hello 👋🏻🍀🙋‍♂️ #mood #fashion #style

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

View this post on Instagram

Edno selfie 🙋‍♂️☀️👋🏻

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα