ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκορδά, Μαλέσκου και Καινούργιου ‘σφάζονται’ για τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Ποιά θα κερδίσει την ‘καρδιά’ του;

‘Σφάζονται’ στα πόδια του, Σκορδά, Μαλέσκου και Καινούργιου! Δεν έχει προλάβει καλά – καλά να βγει από το «Survivor» κι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τηλεοπτικές προτάσεις, μια και φαντάζει ιδανικός για πανελίστας!

Ο επιχειρηματίας με καταστήματα ρούχων είναι το πρόσωπο που έχουν προσεγγίσει όλες σχεδόν οι πρωινές εκπομπές. Δεδομένου ότι βγήκε στον αέρα και η πλούσια φιλανθρωπική δράση του, ήταν ένας επιπλέον λόγος που τον έκανε πιο αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό του φετινού «Survivor».

Οπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, ο 30χρονος πρώην Survivor έχει ήδη δεχτεί πρόταση τόσο από τη Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Καινούργιου όσο και την Ιωάννα Μαλέσκου. Λέγεται ότι και οι τρεις παρουσιάστριες από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν σχεδιάζουν πάλι από την αρχή τις εκπομπές τους, καθώς ο ανταγωνισμός αναμένεται να πιάσει κόκκινο. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει κάτι από το στιλ του Κώστα Βασάλου στο «Ελα, χαμογέλα», που φαίνεται πως λειτούργησε εκ του αποτελέσματος στο Open.

Ολες οι παρουσιάστριες ψάχνουν κάτι ανάλογο για τις εκπομπές τους, όπως έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και έπεσε διάνα! Φήμες θέλουν να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ασημακόπουλο και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αρέσκεται στο να έχει στην εκπομπή της πάντα ένα όμορφο αγόρι, όπως τότε που έβγαζε τον Φαίδωνα Κεφαλέα και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Back to top button