Σοκ προκαλούν οι εικόνες ενός άστεγου που σπρώχνει απρόκλητα έναν περαστικό κάτω από τις ρόδες διερχόμενου φορτηγού μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ο δράστης διακρίνεται να κάθεται σ’ ένα παγκάκι με το βλέμμα στυλωμένο σε μια γυναίκα που περνά μπροστά στου πεζοδρόμιο, προτού εμφανιστεί το θύμα του, ένας άνδρας με κοστούμι, από την αντίθετη κατεύθυνση.

Εντελώς απρόσμενα ο δράστης πετάγεται από τη θέση του και πετά τον περαστικό -έναν άνδρα γύρω στα 60- στον πολυσύχναστο δρόμο, κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού προτού σηκώσει ένα αντικείμενο από το έδαφος και απομακρυνθεί από το σημείο σαν να μην συνέβαινε τίποτε. Την ίδια ώρα το θύμα του παραμένει εγκλωβισμένο για τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτακάτω από τη μπροστινή αριστερή ρόδα του οχήματος.

Ένας διερχόμενος τρέχει να βοηθήσει τον άνδρα που σφαδάζει από τους πόνους, ενώ ο οδηγός του φορτηγού σπεύδει να κάνει όπισθεν.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στον πνεύμονα και σπασμένα οστά σε νοσοκομείο. Όπως είπε ο αστυνομικός Μάικ Λόπεζ σε τοπικό δίκτυο, ο δράστης -ένας άστεγος που ζει στην περιοχή- συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα