Η Σίσσυ, πέρασε μια σεζόν από 40 κύματα, αφού από τη μία είχε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, και από την άλλη είχε και την εκπομπή της, Έλα χαμογέλα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σάρωσε κανονικά όλη τη σεζόν στην τηλεθέαση, και πήρε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει και φέτος!

Βέβαια, η ίδια δεν είχε υπολογίσει κάποιες πολύ σημαντικές παραμέτρους. Μια από αυτές, είναι και η «μεταφορά» του Παύλου Σταματόπουλου, του άντρα που είχε δίπλα της, σε νέα εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η εκπομπή τους μάλιστα, το Καλοκαίρι ΝΟΤ, πήγε τόσο καλά που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τους δώσουν μια δική τους εκπομπή και τη χειμερινή σεζόν! Έτσι, η Σίσσυ έμεινε χωρίς συμπαρουσιαστή….

Η ίδια, ψάχνει να δει πώς θα αναπληρωθεί το κενό και μάλιστα συζητά το ενδεχόμενο ο Παύλος να μην φύγει τελικά από την εκπομπή, αν και πληροφορίες θέλουν κάτι τέτοιο να μην μπορεί να εμποδιστεί.

Η δεύτερη εκδοχή λοιπόν, και η πιο πιθανή, είναι στη θέση του Παύλου, να μπει ο Πέτρος Κουσουλός.

Προσέξτε όμως: Ο Πέτρος, δεν θα μπει ως συμπαρουσιαστής, θα συμπληρώνει απλά την παρέα και θα έχει και την ενημερωτική στήλη στην εκπομπή.

Η Σίσσυ επομένως, θα έχει τον πρώτο ρόλο μόνη της, όπως και το μεγαλύτερο βάρος. Το άγχος της είναι στο «κόκκινο», αλλά εμείς είμαστε σίγουρη ότι θα σκίσει και φέτος!

Πηγή: alldaynews.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα