Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 09:36
ΔΗΜΟΦΙΛΗ Σοκ! Κυνηγοί σκότωσαν λιο...

Σοκ! Κυνηγοί σκότωσαν λιοντάρι, όταν, όμως, πήγαν να βγάλουν φωτογραφίες… έτρεχαν πανικόβλητοι! Εφιαλτικό βίντεο!

Για όλους όσους αγαπάνε τα ζώα, αυτή είναι η γλυκιά εκδίκηση.

- διαφ. -

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σκοτώνουν μόνο και μόνο για να τονώσουν το εγώ τους και για να έχουν μία φωτογραφία για να δείξουν στους φίλους τους. Για μία κυνηγό όμως και τον οδηγό της, τα πράγματα πήραν μία παράξενη τροπή. Δεν είχαν ιδέα… Δείτε άλλη μια είδηση με ένα λιοντάρι χάνει την μάχη με τις 20 Ύαινες που το έχουν περικυκλώσει

Για όλους όσους αγαπάνε τα ζώα, αυτή είναι η γλυκιά εκδίκηση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σκοτώνουν μόνο και μόνο για να τονώσουν το εγώ τους και για να έχουν μία φωτογραφία για να δείξουν στους φίλους τους. Ένα λευκό λιοντάρι και μία λευκή τίγρης έκαναν μωρά! Δεν φαντάζεστε τι έβγαλαν!

Για μία κυνηγό όμως και τον οδηγό της, τα πράγματα πήραν μία παράξενη τροπή. Δεν είχαν ιδέα πως το λιοντάρι που σκότωσαν είχε και βοήθεια και αυτό το μεγάλο αγόρι δεν θα τους αφήσει να ξεφύγουν έτσι απλά.

Η γυναίκα από την Αμερική και η χαζή κυνηγός προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφία από το “κατόρθωμά” τους, όταν βλέπουν κάτι να τους πλησιάζει από πίσω.

Το Κάρμα δεν συγχωρεί και το βίντεο το αποδεικνύει αυτό. Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του, αλλά όταν προκαλείς την τύχη σου σε τέτοια “παιχνίδια”, να περιμένεις την πιθανότητα η φύση να σε εκδικηθεί.

- διαφ. -

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα