Απίστευτες καταστάσεις ζει το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου στη Λάρνακα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Αμέσως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κύπρου καταδίκασε την επίθεση, ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Κούμας, θα έχει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα, διαιτητές αποφάσισαν να απέχουν από την αγωνιστική δράση, σε ένδειξη συμπαράστασης στον συνάδελφό τους που έγινε στόχος. Λίγες ώρες αργότερα η Κυπριακή Ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων χωρίς να αναζητήσει άλλη λύση ώστε να γίνουν τα ματς, καθώς συστρατεύθηκε πλήρως με την απόφαση των διαιτητών.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τη βομβιστική επίθεση βρίσκονται σε εξέλιξη και στρέφονται προς συγκεκριμένα άτομα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha Κύπρου, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει ο διαιτητής, κατέγραψε ύποπτες κινήσεις. Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, ενώ η έρευνα στρέφεται προς το ενδεχόμενο η επίθεση να σχετίζεται με αγώνα που διαιτήτευσε ο Κωνσταντίνου εντός Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται να έβαλε τη βόμβα-μήνυμα σε όχημα διαιτητή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


διαφ.