Θετικό στον νέο κορωνοϊό είναι ένα βρέφος τριών μηνών, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega. Το μωράκι γεννήθηκε πρόωρα τον Δεκέμβριο και προς το παρόν είναι άγνωστο το πώς κόλλησε τον νέο κορωνοϊό ενώ νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης από την Παρασκευή, μαζί με τη μητέρα του.
Η μητέρα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, δήλωσε ότι βρίσκεται μαζί με το μωρό σε καραντίνα στο νοσοκομείο και περιμένει τις απαντήσεις από το δικό της τεστ. Όπως είπε, η ίδια έχει έντονο βήχα.

Στις δηλώσεις της, η μητέρα ανέφερε ότι η περίπτωση του βρέφους καταγράφεται ως απροσδιόριστο κρούσμα. Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρο στις 13 Δεκεμβρίου και μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου έμεινε εκεί για 49 ημέρες. Οταν επέστρεψαν σπίτι, το μωρό κόλλησε μια ίωση και νοσηλεύτηκε εκ νέου, ενώ κάποιες ημέρες μετά το ξεπέρασε.

Το μωρό παρουσίασε και πάλι συμπτώματα ίωσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί, από την αρχή αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα, έκανε το τεστ για τον Covid-19 και βγήκε θετικό.

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα