ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Το καθεστώς Ζελένσκι απαγάγει ουγγρικής καταγωγής άνδρες και τους στέλνει να πολεμήσουν στο Μπάκχμουτ!

Σοβαρά πλέον είναι τα προβλήματα επάνδρωσης των ουκρανικών ταξιαρχιών από το καθεστώς του Κιέβου καθώς οι πολύ μεγάλες απώλειες που έχουν υποστεί στα μέτωπα του Ντόνμπας, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια αναγκάζουν την κυβέρνηση Ζελένσκι να απαγάγει άνδρες της ουγγρικής μειονότητας!

Τους απαγάγει ακόμα και στη μέση του δρόμου, προκειμένου να τους στείλει στην πρώτη γραμμή του μετώπου και φυσικά μιλάμε για το Μπάκχμουτ.

Σύμφωνα με δυτικές αναφορές οι απώλειες των Ουκρανών σε αντιστοιχία με τους Ρώσους ξεπερνούν τους οκτώ προς ένα!

Μετά την νικηφόρα προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, αρχικά στο Soledar και εσχάτως σε Ugledar και Bakhmut o oυκρανικός Στρατός υπολογίζεται ότι κατέγραψε απώλειες σε νεκρούς και τραυματίες σε Soledar, Bakhmut και Ugledar που ξεπερνούν τους 43.000 που προφανώς είναι ένα αρνητικό ρεκόρ.

Οι Ούγγροι καταγγέλλουν ότι ένοπλοι Ουκρανοί εισβάλουν ακόμα και σε σοφίτες στην Υπερκαρπαθία όπου κατοικεί η ουγγρική μειονότητα της Ουκρανίας και απαγάγουν πολίτες που στη συνέχεια στέλνουν στο μέτωπο. Τα ουγγρικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι οι μειονοτικοί στέλνονται σε «βέβαιο θάνατο».

Τα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα καταγγέλλουν ότι όσοι άνδρες διαθέτουν από 6 έως 10.000 $, μπορούν να εξαγοράσουν τους στρατολόγους και να γλιτώσουν!

Πριν από λίγες ημέρες, το Κρεμλίνο και η στρατιωτική διοίκηση της ανατολικής Ουκρανίας, κάλεσε τους Ούγγρους που στέλνονται βίαια στο μέτωπο, να παραδίδουν τα όπλα και να παραδίδονται στις ρωσικές αρχές, δηλώνοντας αμέσως ότι είναι ουγγρικής καταγωγής.

Στη συνέχεια, οι ρωσικές δυνάμεις θα φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά τους απευθείας στην Ουγγαρία…

Back to top button