COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Σοκ με τον Γιάννη Πουλόπουλο! Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει ο μεγάλος τραγουδιστής! (Φωτο)


Ο μεγάλος τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1941 στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας. Οι γονείς του, μεσσηνιακής καταγωγής, κατοικούσαν όμως στην Αθήνα στην περιοχή του Μεταξουργείου, ύστερα μετακόμισαν στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Από μικρός είχε κλίση στο τραγούδι. Παρακινημένος από τους φίλους του που τον άκουγαν να τραγουδάει, αλλά και έχοντας ο ίδιος είχε μεγάλη πίστη στην φωνή του. Και φυσικά κατάφερε να αγγίξει την κορυφή με τα τραγουδια του!

Ο 79χρονος πλέον Γιάννης Πουλόπουλος απέχει από τη μουσική τα τελευταία χρόνια ενώ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε πώς είναι σήμερα!Ο Πουλόπουλος εγκατέλειψε το τραγούδι και ό,τι συνεπαγόταν αυτό πολύ νωρίς. Δεν έκανε ποτέ περιοδείες παρά μόνο δυο φιλανθρωπικές συναυλίες. Δεν αναλώθηκε για πολύ σε νυχτερινές πίστες. Εκτός από την ίδια την προσωπικότητά του που έδειχνε να απέχει από όλα αυτά, ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε και κάποια θέματα υγείας που δεν επέτρεπαν την επαναφορά του στο τραγούδι, όπως μια σοβαρή περιπέτεια με την καρδιά του που πέρασε πριν από λίγα χρόνια.

Μια κληρονομική από τον πατέρα του όμως ασθένεια των ματιών, το γλαύκωμα, έγινε ένας μόνιμος «μπελάς» όπως τον χαρακτηρίζει και ο ίδιος για τη ζωή του. Ένας μπελάς που παρά τα δυο χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε, του έχει στερήσει πλήρως την όραση από το ένα μάτι, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει επιδεινωθεί η κατάσταση και στο άλλο μάτι, με αποτέλεσμα ο κοσμαγάπητος καλλιτέχνης να απομονωθεί ακόμη πιο πολύ στο σπίτι του στη Νέα Κηφισιά, βυθιζόμενος καθημερινά όλο και πιο πολύ στο σκοτάδι.

Πάσχα στο σκοτάδι για τον τροβαδούρο του έρωτα

Κάπως έτσι πέρασε και τις γιορτές του Πάσχα με μόνη συντροφιά την αφοσιωμένη σύζυγό του Μπέττυ και τη μονάκριβη κόρη τους Άντα. Είναι οι φύλακες – άγγελοί του που στέκονται σαν βράχοι στο πλευρό του όχι μόνο στα θέματα υγείας, αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που έχουν οδηγήσει ακόμη και σε πλειστηριασμό ενός από τα «φιλέτα» που κατέχει ο τραγουδιστής ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε ότι προτιμούσε να επενδύει σε γη τα χρήματα που κατέθεταν στα πόδια του δισκογραφικές και νυχτομάγαζα, ιδίως στα χρόνια της μεγάλης ακμής.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 1.466 τ.μ στην Εκάλη, με τιμή εκκίνησης τα 757.218 ευρώ. Το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο είχε περιέλθει στην κατοχή του κ. Πουλόπουλου τη δεκαετία του 70. Το ακίνητο της Εκάλης ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος απέχει από τις πίστες εδώ και πολλά χρόνια, φέρεται να το έβαλε σε υποθήκη το 2014, όταν έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από τράπεζα για να ενισχύσει την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί στην Άνοιξη Αττικής. Πρόκειται για έναν πολυχώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, με την ονομασία «Ranch Ekru», που δημιούργησε η οικογένεια του το 2009, όταν δηλαδή ξεκινούσε η οικονομική κρίση.

Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκονται η σύζυγός του Μπέττυ Κοκκινάκη και η κόρη του Άντα (σ.ο. Αλεξάνδρα) Πουλόπουλου. Ο πολυχώρος, ο οποίος χρησιμοποιείται και ως τουριστικό κατάλυμα μιας και διαθέτει τρεις σουίτες, προφανώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και ως εκ τούτου η τράπεζα προχώρησε στον πλειστηρι­ασμό του υποθηκευμένου οικοπέδου.

Back to top button