ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκαρισμένη η Κύπρος μετά τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης – Το αρχικό ψέμα και η αποκάλυψη από τον serial killer

Εντοπίστηκε στη λίμνη Μεμί στην κοινότητα Ξυλιάτου, μετά από εβδομάδες ερευνών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η σορός της ανήλικης Sierra – Graze, ενός εκ των επτά θυμάτων του καθ` ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών, Νίκου Μεταξά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο δρόμος για τον εντοπισμό της σορού άνοιξε το πρωί μετά από νέα ανάκριση του Νίκου Μεταξά. Εκεί ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος είπε στους ανακριτές ότι είπε ψέματα στην αρχική του κατάθεση για την τοποθεσία που έριξε την σορό της 6χρονης. Ακολούθως οι ανακριτές της υπόθεσης οδήγησαν τον Μεταξά στην Λίμνη Μεμί όπου υπέδειξε νέο χώρο, ως το σημείο το οποίο πέταξε την σορό της 6χρονης. Τότε τα μέλη της ΕΜΑΚ και της ιδιωτικής εταιρείας που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έστρεψαν την προσοχή τους στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν από το νερό το πτώμα του παιδιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός της μικρής Sierra ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

Σε κατάσταση σαπωνοποίησης η σορός

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι ανθρώπινη σορός μικρού μεγέθους σε κατάσταση σαπωνοποίησης εντοπίστηκε σήμερα γύρω στις 14: 30, σε βάθος έξι μέτρων στη λίμνη Μεμί. Σε δηλώσεις του επιτόπου, στη λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε επίσης ότι έχει διενεργηθεί η αυτοψία της σορού και ότι η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Σημειώνεται ότι στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, ενώ στο σημείο έσπευσαν επίσης ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, και ο ανακριτής Ιωάννης Γιωρκάτζης.
Η μικρή Sierra είχε εξαφανιστεί μαζί με την μητέρα της Mary Rose τον Μάη του 2018. Ο Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τόσο την μητέρα όσο και την κόρη υποδεικνύοντας τα σημεία που έριξε τις σορούς.

Back to top button