COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικές εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας: «Δολοφονία» δείχνουν οι πνεύμονες της Ίριδας! Η Ρούλα σκότωσε τη Μαλένα για να μην χάσει τον Μάνο;

Στο τραπέζι των ερευνών βρίσκονται πλέον οι θάνατοι και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, την ώρα που οι ιατροδικαστές προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια που προκάλεσαν τον ξαφνικό χαμό τους.

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι χορήγησε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, μέσα στο νοσοκομείο Παίδων, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη σχέση του ζευγαριού οι οποίες μπορεί να υποδείξουν τα πιθανά κίνητρα, αν αποδειχτεί ότι υφίσταται εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Σε ό,τι αφορά την μικρή Μαλένα, η οποία «έσβησε» δύο χρόνια πριν από την Ίριδα, η άτυπη επιτροπή των Ιατροδικαστών με προϊστάμενο τον Νικόλαο Καρακούκη επανεξετάζει την αιτία θανάτου της που είχε αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια, η οποία ωστόσο δεν ταιριάζει με την κλινική εικόνα του παιδιού. Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι διαγνώστηκε με λευχαιμία και εισήχθη στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς του «Ελπίς» να είναι καθησυχαστικοί και να δηλώνουν ότι το παιδί ανταποκρινόταν στη θεραπεία και είχε πολύ καλή κλινική εικόνα. Την ίδια ώρα πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι οι ιατροδικαστές έχουν εντοπίσει ασφυκτικό θάνατο στο παιδί της οικογένειας που πέθανε πρώτο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η 33χρονη μητέρα να αφαίρεσε η ίδια τη ζωή της 3,5 ετών Μαλένας προκειμένου να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι η Μαλένα θα έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου έναν μήνα και στη συνέχεια θα μεταφερόταν σε ξενώνα φιλοξενίας (πιθανόν της «Φλόγας» ή της «Ελπίδας») όπου θα έμενε για 8 μήνες. Όλο αυτό το διάστημα που θα διαρκούσαν οι θεραπείες της μικρούλας, ένας από τους δύο γονείς έπρεπε να βρίσκεται μαζί της.

Τσακώθηκαν όταν ο Μάνος ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην Πάτρα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν έμαθε αυτή την ανακοίνωση το ζευγάρι υπήρξε σύγκρουση ανάμεσά τους, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στη Ρούλα ότι εκείνος έπρεπε να επιστρέψει στην Πάτρα για να εργαστεί.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο γονείς , την οποία μάλιστα επιβεβαιώνουν και άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του 30χρονου πατέρα. Εάν αποδειχτεί τελικά ότι ο θάνατος της Μαλένας ήταν εγκληματική ενέργεια, τότε αμέσως πέφτει στο τραπέζι το ενδεχόμενο η μητέρα να έδωσε τέλος στη ζωή της κόρης της, προκειμένου να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της.

Τι «δείχνουν» οι πνεύμονες του βρέφους
Για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας μίλησε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, ο οποίος σημείωσε ότι το υγρό με το αίμα που βρέθηκε στο πανάκι του μωρού προέρχεται από τους πνεύμονες και υποδηλώνει πνευμονικό οίδημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα στοιχεία δείχνουν ανθρωποκτονία και στο 6 μηνών κοριτσάκι το οποίο βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του: «Η διερεύνηση της ανθρωποκτονίας και του τυχαίου γεγονότος σαφώς είναι στο τραπέζι, αλλά έχουμε αρκετά επιμέρους στοιχεία που δεν μπορούν να μας κάνουν να πάψουμε να μιλάμε. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται σαφώς για ανθρωποκτονία», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό βρήκε νεκρό μέσα στο κρεβατάκι του η αδερφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, στις 11:00 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021. Δίπλα της η βρέθηκε ένα πανάκι το οποίο είχε και ίχνη αίματος, ενώ σύμφωνα με την αδερφή της μητέρας, το πανάκι το εντόπισε και το παρέδωσε στις αρχές η ίδια η Ρούλα. Τότε μάλιστα είχε αναφερθεί από την ίδια ότι ο πατέρας δεν βρισκόταν μπροστά όταν βρέθηκε το πανάκι, ωστόσο σε νέες δηλώσεις της υποστηρίζει τελικά ήταν μπροστά και ο Μάνος…

Η αδερφή της 33χρονης μητέρας έχει πέσει σε αντιφάσεις και σύμφωνα με πηγές η κατάθεσή της θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υπόθεση.

Back to top button