Απίστευτο σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα μαζικής δικτύωσης, βίντεο με άντρα που δηλώνει «δημοσιογράφος», να επιτίθεται φραστικά σε νεαρή γυναίκα φαρμακοποιό, που δεν του αποστείρωσε το Depon και τα ρέστα.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο με πάνω 4 εκατ. προβολές.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Δείτε έναν άξεστο ζητιάνο της δημοσιότητας…

Προσφάτως σημειώθηκε ένα περιστατικό μεταξύ μιας φαρμακοποιού και ενός τυχάρπαστου πανελιστα ο οποίος δηλώνει δημοσιογράφος. Επιτέθηκε με άξεστο τρόπο και λεξιλόγιο πεζοδρομίου στην νεαρή φαρμακοποιό, η οποία προσπαθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της για να εξυπηρετήσει όλους εμάς. Η κοπέλα τονίζει ξεκάθαρα στο βίντεο ότι δεν φοράει τα γάντια γιατί μετά από κάθε συναλλαγή κάνει χρήση αντισηπτικού. Το να φοράει κάποιος γάντια, είναι δώρον άδωρο αν δεν τα αλλάζει μετά από κάθε συναλλαγή. Ντρέπομαι για λογαριασμό αυτού του αγενεστατου υπάνθρωπου, ο οποίος είναι ένας ζητιάνος της δημοσιότητας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει 5λεπτα δημοσιότητας χωρίς να σέβεται τον κόπο ενός συνανθρώπου μας. Ελπίζω η κοπέλα να πράξει τα δέοντα και να κάνει αυτό που πρέπει. Όσο για όλους εμάς, ο κύριος αυτός αποτελεί ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Ακόμη και δίκιο να είχε όφειλε να είναι ευγενικός και μετρημένος στα λεγόμενά του. Στην προκειμένη περίπτωση και άδικο έχει αλλά και ξεφτίλα έγινε στο Πανελλήνιο. Ντροπή του που δηλώνει και δημοσιογράφος και αμαυρώνει τον κλάδο ενώ δεν έχει σπουδάσει καν.

Gepostet von David Avramidis am Montag, 16. März 2020

Εάν πάντως ο άντρας αυτός είναι δημοσιογράφος, τότε λυπούμαστε ειλικρινά και αισθανόμαστε ντροπή,  που έχουμε τέτοιους ανθρώπους στο κλάδο μας!

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα