Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων, με εκτεταμένα επεισόδια καθώς τσιγγάνοι απειλούν να κάψουν τις εγκαταστάσεις μετά από ατύχημα με 4χρονο τσιγγάνο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται, αυτή την ώρα, στο αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων, όπου απειλούνται επεισόδια καθώς λεωφορείο χτύπησε ένα 4χρονο,με αποτέλεσμα δεκάδες τσιγγάνοι να απειλούν τόσο τον οδηγό όσο και τους υπαλλήλους με αντίποινα,φωνάζοντας και απειλώντας ότι θα κάψουν το αμαξοστάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο κινούνταν στο δρόμο του αμαξοστασίου, όταν το παιδάκι πετάχτηκε μπροστά στο όχημα και ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αμέσως τσιγγάνοι που μένουν στην περιοχή άρχισαν να φωνάζουν και να κινούνται απειλητικά κατά του οδηγού αλλά και υπαλλήλων του αμαξοστασίου ενώ στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ.

Το 4χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεκάδες τσιγγάνοι, πάντως, βρίσκονται έξω από το αμαξοστάσιο και απειλούν ότι αν πάθει κάτι το παιδάκι, «δε θα μείνει όρθιο τίποτε μέσα σε αυτό».

Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης της περιοχής ότι υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς αυτές να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα