Ένα παιδί 14 ετών τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με ΙΧ αυτοκίνητο και λεωφορείο λίγο πριν την πόλη του Αλιβερίου στην Εύβοια.

Όλα έγιναν χθες, Μεγάλη Τρίτη, λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ. Στην είσοδο της πόλης ΙΧ αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος, ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Εύβοιας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες στο ΙΧ. Αρχικά, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του παιδιού στο Παίδων της Αθήνας, λόγω των σοβαρών καταγμάτων που έφερε σε λεκάνη και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Το δε λεωφορείο από την σύγκρουση ακινητοποιήθηκε, λόγω βλάβης που υπέστη και χρειάστηκε ειδικό μεταφορικό μέσο για να το απομακρύνει από την άσφαλτο και να το μεταφέρει στη βάση του στη Χαλκίδα.

Ευτυχώς, δεν επέβαιναν μέσα σε αυτό επιβάτες, παρά μόνο ο οδηγός, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Το ρεύμα προς Αλιβέρι έκλεισε για δύο περίπου ώρες και η κυκλοφορία γινόταν από το ένα ρεύμα. Στο συμβάν κλήθηκαν να συνδράμουν και τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312, τα οποία διευκόλυναν το έργο της αστυνομίας.

Πηγή: tvstar.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα