ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Speedrunner Jet: Βίντεο σοκ με τους δύο ναυτικούς να πέφτουν στη θάλασσα!

Η εκπομπή “Live News” παρουσίασε αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που οι δύο ναυτικοί, οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες στο πλοίο Speedrunner Jet, πέφτουν στη θάλασσα. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες, το πρωί της Δευτέρας (25.09.2023), στον Πειραιά.

Οι δύο ναυτικοί του επιβατηγού ταχύπλοου πλοίου έπεσαν στο νερό από ύψος 8 μέτρων, ενώ το πλοίο ήταν προσδεμένο στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα δύο μέλη του πληρώματος του ταχύπλοου, ένας 34χρονος και ένας 55χρονος, εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού στο εξωτερικό κατάστρωμα του πλοίου όταν γλίστρησαν και έπεσαν στη θάλασσα. Όπως έγινε γνωστό, δεν είχαν πάρει μέτρα ασφαλείας καθώς δεν φορούσαν κράνη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού, εκ των οποίων ένα εξ αυτών βούτηξε στη θάλασσα και με τη χρήση σωσιβίων βοήθησαν τους δύο ναυτικούς να βγουν στην προβλήτα.

Δείτε το βίντεο του “Live News”

«Γλιστρήσαμε, χτυπήσαμε κάπου αλλού και πέσαμε στη θάλασσα», ανέφερε ο Νίκος Βασίλακας, ο ένας από τους ναύτες που έπεσαν στη θάλασσα. «Το άλλο το παιδί νοσηλεύεται, αλλά είναι εκτός κινδύνου. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Λιμενικού που πήδηξαν στο νερό και μας έσωσαν».

Back to top button