Βήμα 1ο: Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις στραγγίζουμε. Αφαιρούμε τα φύλλα και το κοτσάνι με μυτερό μαχαίρι (δείτε το βίντεο στο τέλος του κειμένου). Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μούλτι. Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο.
Βήμα 2ο: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ να γίνει αφράτη σαντιγί. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε καλά ώστε ομογενοποιηθεί με τη σαντιγί. Προσθέτουμε τον πολτό φράουλας, ανακατεύουμε και το μείγμα για το παγωτό μας είναι έτοιμο!!!!
Βήμα 3ο: Μεταφέρουμε το παγωτό μας σε μεταλλικό ή γυάλινο σκεύος κατάλληλο για την κατάψυξη. Εφαρμόζουμε στην επιφάνεια λαδόκολλα και το αφήνουμε να παγώσει καλά, τουλάχιστον για 8 ώρες.
Η Καλλιόπη Χαραλαμποπουλου είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του τμήματος Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2004 σε νευραλγικες θέσεις που αφορούν στην επικοινωνία και τη Δημοσιογραφια. Εξειδικευεται σε πολιτικά και κοινωνικοοικονομικα θέματα καθώς και στην επικαιρότητα. Από το 2023 είναι η αρχισυντακτρια του europost.gr και γράφει καθημερινά για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και συντονίζει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογραφων
Advertisement
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα