Ξέφυγε η κατάσταση στη κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη καθώς σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ Γιαννακόπουλου κι Αγγελόπουλων.

Eξω φρενών αποχώρησε μία ώρα μετά την έναρξη της συνάντησης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φωνάζοντας!

Όπως έλεγε το αφεντικό του Παναθηναϊκού τον απώθησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας.

«Δημητράκη θα σε τσακίσω», έλεγε σύμφωνα με τους «πράσινους» ο Σκινδήλιας για ώρα, με τον Γιαννακόπουλο να είναι έξαλλος. Μάλιστα, καταγγέλλει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να μείνει στη σύσκεψη.

«Δεν είναι δυνατόν, είναι ντροπή! Όλα έγιναν μπροστά στον Υφυπουργό που δεν έκανε τίποτα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Από την πλευρά τους στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, κάτι που διαψεύδεται από το «τριφύλλι».

Εκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ

Νωρίτερα, λύσεις ζήτησε κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης για το μπάσκετ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και των φορέων, ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ.

Όταν οι εκπρόσωποι Τύπου πέρασαν στην αίθουσα για να τραβήξουν φωτογραφίες, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το εξής σχόλιο χαριτολογώντας:

«Πουλάμε περισσότερο εμείς από τον Σπανούλη και τον Καλάθη;».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος ρώτησε απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους:

«Ποιος έκανε το σχόλιο για τον Σπανούλη σήμερα ο ΛεΜπρον Τζέιμς;», για να λάβει την απάντηση:

«Οχι, ο Κόμπι Μπράιαντ». «Είπε μόνο για τον Σπανούλη ή και για τον Διαμαντίδη» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός παράγοντας και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως η δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για την αξία του Σπανούλη και του Διαμαντίδη δείχνει και την ποιότητα των παικτών και του ελληνικού μπάσκετ και νομίζω ότι μας επιτάσσει να βρούμε λύσεις για να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά».

Εν συνεχεία οι εκπρόσωποι Τύπου αποχώρησαν .

Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν, από τον Ολυμπιακό οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας, ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Νίκος Λεπενιώτης, ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές και ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Λάμπρος Αδάμος.

Από τους «πράσινους» παρευρέθηκαν, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η δικηγόρος της εταιρείας, Μαργαρίτα Θάνου και ο γενικός διευθυντής, Θεμιστοκλής Καρβουντζής.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν βρέθηκε στην αίθουσα. Την ΕΟΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος, Ανδρέας Γκολέμης, ενώ από την ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ είναι ο κ. Αθανασόπουλος.

VIDEO-Γ. Βασιλειάδης: «Η σημερινή δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για Σπανούλη και Διαμαντίδη δείχνει την ποιότητα των Ελλήνων παικτών και του ελληνικού μπάσκετ και επιτάσσει να βρούμε λύσεις για να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά»

Publiée par AMNA Sport sur Vendredi 15 mars 2019


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα