Οργισμένος εμφανίσθηκε στο twitter ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, αφού στα χέρια του έπεσε ένα απόκομμα πληρωμής επιδομάτων κάποιου «Αχμέτ». Ο κ.Βελόπουλος προανήγγειλε ερώτηση στη βουλή, αφού όπως σημείωσε στην ανάρτησή του «αν δεν είναι πλαστό, είναι… εγκληματικό». Ο «Αχμέτ» του σημειώματος εμφανιζόταν να λαμβάνει επίδομα της τάξης των 2.174 ευρώ το μήνα και ο κ.Βελόπουλος αναρωτήθηκε: «2.174 ευρώ το μήνα για τον Αχμέτ; την στιγμή που οι Ελληνες πεινάνε;» Κράτησε μια μικρή επιφύλαξη σημειώνοντας «ντροπή αν ισχύει» και προανήγγειλε κατάθεση ερώτησης στη Βουλή από το κόμμα του.

Οταν πληροφορήθηκε ότι το επίδομα δεν είχε καταβληθεί από τον ελληνικό δημόσιο, αλλά ο Αχμέτ ζει στην Κύπρο και εκεί λαμβάνει το συγκεκριμένο ποσό, ο Βελόπουλος δεν πτοήθηκε και έσπευσε να υποστηρίξει ότι και η Κύπρος Ελλάδα είναι:

Το συγκεκριμένο απόκομα καταβολής επιδόματος, πάντως, κυκλοφορεί τα τελευταία δύο- τρία χρόνια στην Κύπρο και μάλιστα είχε διακινηθεί και από Κύπριους βουλευτές. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά τουρκοκύπριο που ζει μόνιμα στις ελεύθερες περιοχές.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα