ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα ουράνια ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ετοιμάζεται να παντρευτεί για… τρίτη φορά! Η απρόσμενη εγκυμοσύνη και οι αναποδιές

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύντροφός του Έλενα είχαν κανονίσει τον θρησκευτικό τους γάμο δύο φορές, όμως λόγω κορωνοϊού ακυρώθηκε και τις δύο. Έτσι, τώρα αποφάσισαν να το… πάρουν αλλιώς και να κάνουν πολιτικό γάμο!

Ούτως ή άλλως σε λίγους μήνες θα έχουν στην αγκαλιά τους και το νέο μέλος της οικογένειας, οπότε αποφάσισαν να κάνουν τον πολιτικό γάμο. Και όπως δήλωσε ο ίδιος στο Happy Day: «Στις 18 Ιουλίου είναι η πρώτη μας συναυλία για φέτος το καλοκαίρι, που ξεκινάει από τη Μύκονο. Στις 15 Ιουλίου έχουμε τον πολιτικό με το Ελενάκι, γιατί το θρησκευτικό μας το ακυρώσαν δυο φορές πέρυσι λόγω COVID. Οπότε η τρίτη είναι η φαρμακερή, δεν το γλύτωσα».

Αποκάλυψε μάλιστα και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: «Είναι η πρώτη φορά που το ανακοινώνουμε. Η Ελένη πέρασε πολύ δύσκολα τους 2 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Έπρεπε να είναι συνέχεια ξαπλωμένη. Οπότε όλο αυτό το έχει ξεπεραστεί, γιατί έχουμε “καβαλήσει” τον τρίτο μήνα και τώρα μας έχει μείνει η χαρά και η προσμονή. Δεν το είχαμε σχεδιασμένο. Μας το έφερε ο θεός και είπαμε εντάξει προχωράμε.
Από ότι λένε οι προβλέψεις ο Γρηγοράκης θα έχει αδερφούλα. Θα είμαι ευλογημένος αν στο σπίτι εκτός από το όνομα του πατέρα μου, ακουστεί και το όνομα της μητέρας μου, Ευταξία. Η Ελένη και εγώ δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε εγκυμοσύνη. Κάποια στιγμή μου έλεγε πονάει η κοιλιά και νιώθω παράξενα. Κάποια στιγμή μου πέταξε: “Λες να είμαι έγκυος;” και της είπα: “Έλα μωρέ, παλαβομάρες!”», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Back to top button