ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στέφανος Κασσελάκης – Ξέσπασε ο Τάιλερ: «Η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα»

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler Mcbeth μίλησε στο Πρωινό για τη νέα του ζωή στην Αθήνα, μετά την εκλογή του αγαπημένου του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νεαρός νοσοκόμος τόνισε πως η ζωή τους δεν είναι μόνο καφές και γυμναστήριο.

«Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε» δήλωσε αρχικά ο Tyler Mcbeth.

Όσο για το πώς περνάει στην Ελλάδα, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης απουσιάζει διαρκώς από το σπίτι, είπε πως και αυτός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όπως είπε έχει τη δική του εταιρεία για την οποία μπορεί να εργαστεί και από απόσταση.

«Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι. Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο Tyler Mcbeth ρωτήθηκε σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει τώρα η ζωή εκείνου και του συντρόφου του. «Προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με όλα» σημείωσε.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δύο μας» κατέληξε ο Tyler Mcbeth.

Back to top button