Στη φυλακή ο πα(τέρας) που «πάσαρε» την ανήλικη, καθώς και οι δύο διεστραμμένοι «πελάτες» φίλοι του

Τον δρόμο για τις Φυλακές Τριπόλεως πήραν ο 53χρονος πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος από τη Λαμία, ο οποίος κατηγορείται ότι «πάσαρε» σε άνδρες για 10 ή 20 ευρώ την ίδια του την κόρη, που πάσχει από νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο φίλοι «πελάτες» του, ηλικίας 59 και 60 χρόνων!

Ο ανακριτής Λαμίας Σωκράτης Σιαμέτης και ο εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς που πρόβαλαν οι τρεις κατηγορούμενοι, με αποτέλεσμα να διατάξουν την προσωρινή κράτησή τους. Νωρίτερα χθες το πρωί, ο 53χρονος υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Νικόλαος Αυγέρης και οι δύο συγκατηγορούμενοί του είχαν περάσει σκυφτοί το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος κοριτσιού που ήταν ανήλικο και είχε νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ο 53χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση της 18χρονης σήμερα κόρης του, ενώ και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι υποστήριξαν πως δεν έχουν κάνει τίποτα. Το ίδιο επανέλαβαν βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, για άλλη μία φορά έδειχναν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν έφτασαν στην Εισαγγελία Λαμίας καταγγελίες για την κόλαση που βίωνε το ΑμεΑ κορίτσι από το 2013. Η Εισαγγελία διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και, στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων πήραν καταθέσεις από τη 18χρονη Μαρία και τα αδέλφια της.

Καταθέσεις σοκ

Οσα φρικιαστικά περιέγραψαν στις καταθέσεις τους τα τέσσερα αγόρια σοκάρουν. «Εχω δει με τα μάτια μου τον πατέρα μου να δένει με αλυσίδα από τον λαιμό την αδελφή μου σε ηλικία τεσσάρων ετών. Σαν να ήταν σκυλί! Δεν ξέρω αν το πρόβλημα (νοητική υστέρηση) που έχει η Μαρία είναι αποτέλεσμα του προβλήματος που έχει η μητέρα μου ή είναι από τα δεσίματα του πατέρα μου και το ξύλο που της έριχνε…» ανέφερε στην κατάθεσή του ένα από τα αδέλφια της 18χρονης.

Ο 53χρονος φέρεται ακόμη ότι χτυπούσε για ασήμαντες αφορμές τα παιδιά του με μπετόβεργες, καναπίτσα και σύρμα, και τα έβαζε να δουλεύουν από την ηλικία των πέντε ετών στο χοιροστάσιο που διατηρούσε και σε άλλες δουλειές, κρατώντας για τον εαυτό του το μεροκάματο!

«Ο πατέρας μας είχε μισθό από το νοσοκομείο που δούλευε. Είχε επιπλέον εισόδημα από το χοιροστάσιο. Ποτέ δεν καταλάβαμε τι έκανε τα χρήματα. Εμείς, πάντως, μέναμε νηστικά…» ανέφεραν χαρακτηριστικά τα τέσσερα αγόρια. Σε βάρος της Μαρίας φέρεται ότι είχαν ασελγήσει στο παρελθόν και κάποιοι αλλοδαποί που εργάζονταν στο οικογενειακό χοιροστάσιο.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα