Ο Πάνος Καμμένος δέχεται την πρόταση της ΝΔ να συζητηθεί η επίμαχη τροπολογία για τα αντισταθμιστικά για τα εξοπλιστικά σε ειδική συνεδρίαση στην επιτροπή εξοπλισμών.

Ο κ. Καμμένος είπε πως αν δεν ψηφιστεί η τροπολογία στην ονομαστική ψηφοφορία της Δευτέρας η ΕΑΒ κινδυνεύει να κλείσει.

Μάλιστα ζήτησε αυτή η συνεδρίαση να γίνει αύριο ή την Παρασκευή.

«Δέχομαι την ονομαστική ψηφοφορία την Δευτέρα. Να κάνουμε συνεδρίαση αύριο ή την Παρασκευή . Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά στην επιτροπή εξοπλισμών . Αφήνω την τροπολογία όπως είναι και δέχομαι την πρότασή να συζητήσουμε στην επιτροπή εξοπλισμών ή διευρυμένα αν θέλετε στην Επιτροπή Άμυνας. Ελάτε όλοι να τα συζητήσουμε, να λυθούν όλες οι απορίες».

«Αν οι απορίες δε λυθούν και αποφασίσει το σώμα να κλείσει η ΕΑΒ και να μην πάρουμε και τα 230 εκατομμύρια παίρνουμε απόφαση και την κλείνουμε. Δεν είναι καμιά περίεργη τροπολογία, πάμε να καθαρίσουμε ένα λογαριασμό που μας χρωστάνε, να πάρουμε τα λεφτά και να συνεχίσει να λειτουργεί και η ΕΑΒ».

Ο κ. Καμμένος απάντησε και στις κατηγορίες του Αδωνι Γεωργιάδη περί συγκεκριμένων Ελλήνων επιχειρηματιών που θα πάρουν δουλειά από την σύμβαση με την Lokhead λέγοντας ότι όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις που εμπλέκονται με την πολεμική βιομηχανία θα πάρουν ένα κομμάτι της δουλειάς και όχι μόνο συγκεκριμένες όπως λέει ο κ. Γεωργιάδης.

Όμως ο κ. Καμμένος με την τροπολογία αυτή τελειώνει και παλαιότερες εκκρεμείς υποθέσεις αντισταθμιστικών ωφελημάτων με την συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να υπάρξει καθαρότητα για την Lokhead.

«Τα 230 εκατομμύρια ευρώ είναι όλα και αφορούν κι παλαιότερα αντισταθμιστικά. Κλείνουν όλες οι παλαιές υποθέσεις της Lokhead», είπε χαρακτηριστικά.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα