COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στοιχεία σοκ: Oι αυτοαποκαλούμενοι «επαγγελματίες κλέφτες» της κυβέρνησης Μητσοτάκη κόστισαν τις ζωές τουλάχιστον 65.000 Ελλήνων, μέχρι σήμερα, στην πανδημία! Από την de facto εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Τουρκία μέχρι τους κυβερνητικούς βουλευτές που έγιναν «κροίσοι» και τις υποκλοπές – Τι άλλο θα δούμε από μία ‘μεταλλαγμένη’ Νέα Δημοκρατία;

Άναυδη έχει μείνει η ελληνική κοινωνία μετά την σοκαριστική ομολογία του Ανδρέα Δρυμιώτη, συμβούλου του Κυριάκου Πιερρακάκη, ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να προτιμήσει τους «επαγγελματίες κλέφτες» της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τους «ερασιτέχνες κλέφτες» του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί ξέρουν να… διαχειρίζονται καλύτερα τις κρίσεις!

Μόνο που οι αυτοαποκαλούμενοι «επαγγελματίες κλέφτες» της κυβέρνησης Μητσοτάκη κόστισαν τις ζωές 65.000 ανθρώπων τις χρονιές 2020,2021 και 2022, καθώς τόσοι είναι συνολικά οι επιπλέον θάνατοι των τριών αυτών ετών, εάν συγκρίνουμε τις αυξήσεις των θανάτων σε απόλυτους αριθμούς την κάθε χρονιά με τους θανάτους του έτους 2019!

Επίσης οι 35.000 νεκροί της πανδημίας μπορούσαν να είναι πολύ λιγότεροι και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα σε νεκρούς στην Ευρώπη ανά εκατομμύριο!

Από τότε που ο ελληνικός λαός έφερε στην εξουσία την κυβέρνηση Μητσοτάκη τα όσα ακολούθησαν, έγιναν απλώς ο χειρότερος εφιάλτης και η τιμωρία των ψηφοφόρων:

Αιματηρή καταστολή της εξέγερσης των κατοίκων σε Λέσβο και Χίο με την επιβολή της παρουσίας ολόκληρων πόλεων και χωριών παράνομων μεταναστών,
Καραντίνα των κατοίκων στα σπίτια τους με αφορμή την πανδημία του Covid-19 (η σκληρότερη πανδημία παγκοσμίως),
Η de facto εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Τουρκία με την άρνηση καταβύθισης του ερευνητικού πλοίου Oruc Reis που επί τρεις μήνες «βίαζε» την ελληνική υφαλοκρηπίδα και υπερηφάνεια,
Η δικτατορία που επιβλήθηκε με την φίμωση και την δίωξη των φωνών που αντιδρούσαν στα lockdown,
Ακραία διαφθορά με κυβερνητικούς βουλευτές να γίνονται «κροίσοι» στηρίζοντας «άνευ όρων» όλα τα παραπάνω.
Η επιστροφή της οικονομικής καταστροφής στα επίπεδα της τριετίας 2011-2014,
Το κολοσσιαίο σκάνδαλο των κυβερνητικών υποκλοπών που εξακολουθεί να πληγώνει την χώρα κλπ. κλπ.
Ο μερικός, τουλάχιστον, αφοπλισμός των νησιών του Αιγαίου.
Τώρα στη ΝΔ καταφεύγουν στο τελευταίο αφήγημα που μπορούν να ισχυριστούν για να πείσουν τον κόσμο (που δεν το βλέπουμε) να τους ψηφίσει.

Ότι «όλοι είναι ίδιοι και όλοι κλέβουν, να μας ψηφίσετε λοιπόν γιατί είμαστε καλύτεροι διαχειριστές!».

Ένα αφήγημα που από μόνο του είναι ντροπιαστικό όχι μόνο για αυτούς που το λένε αλλά και γι’ αυτούς που το ακούνε.

Ο κος Δρυμιώτης λοιπόν, χαρακτήρισε τη ΝΔ ως ομάδα «επαγγελματιών κλεφτών» και άρα γι’ αυτό πρέπει να ψηφιστεί και πάλι γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «ερασιτέχνες κλέφτες».

«Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει, δεν θα σε σκοτώσει. Ο ερασιτέχνης θα έρθει να κλέψει και να σε σκοτώσει…», σημείωσε με περισσή κυνικότητα.

Δηλαδή οι ψηφοφόροι θα το… απολαύσουν κιόλας.
«Κακά τα ψέματα, αυτή η κυβέρνηση, μπροστά σε πολύ δύσκολες κρίσεις, έδειξε ότι κάπως τα είχε διαχειριστεί Είχαμε τον Έβρο, τον Covid, τον πόλεμο στην Ουκρανία…», σημείωσε ο Ανδρέας Δρυμιώτης σε μια προσπάθεια ωραιοποίησης καταστάσεων, με τον Άρη Πορτοσάλτε να τον «σιγοντάρει», σημειώνοντας ότι ο Μητσοτάκης «αντέδρασε με την πρώτη».
Στη συνέχεια ωστόσο, ο κ. Δρυμιώτης ενημέρωσε το κοινό για την ανάγκη του να θέσει «πιο έντονα» το θέμα.
Με λίγα λόγια «προμοτάριζε» τη ΝΔ ως την «κατάλληλη» κυβερνητική λύση επειδή έχει «επαγγελματισμό» ενώ αντίθετα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ερασιτεχνική διαχείριση κρίσεων» κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του…

Είναι απίστευτο το πώς στη ΝΔ επιχειρούν να πείσουν τον ελληνικό λαό πως, δεν πειράζει που κάποιοι βγάζουν εκατομμύρια ευρώ χωρίς να κάνουν τίποτα και που οι πολίτες αντιθέτως, χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ.

«Ακόμα και έτσι είμαστε το καλύτερο κακό για σας και θα διαχειριστούμε τις ζωές σας με τέτοιο τρόπο που θα παραμείνετε ζωντανοί για να συνεχίσουμε να σας εκμεταλλευόμαστε», γιατί αυτό είναι το νόημα των όσων ακούστηκαν σήμερα.

Back to top button