ΑΘΛΗΤΙΚΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ενδιαφέρεται για τον Ατρόμητο – Τι λένε στο Περιστέρι

Έτοιμος για «ηχηρή» είσοδο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως είναι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς βρίσκεται σε πρώιμες επαφές με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας, γνωστός στην Ελλάδα από το Survivor αλλά και άλλες παραγωγές είναι επίσης ιδιοκτήτης της αγγλικής Χαλ αλλά συνδέεται και με τη Φενέρμπαχτσέ.

«Η συνάντηση που έκανε εδώ στην Ελλάδα ο Ατζούν ήταν για τον Ατρόμητο που όπως φαίνεται θα βρεθεί στα χέρια του Ατζούν, ο οποίος θα παίζει μπάλα και στον ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” του MEGA.

Οι δύο πλευρές φέρονται μάλιστα να έχουν ήδη διαδικτυακές επαφές και μετά από μία σειρά από e-mail, ο Τούρκος βρίσκεται στην Ελλάδα για να κλείσει οριστικά το deal. Το γεγονός δεν έχει διαψευστεί από τον Ατρόμητο, αλλά το ρεπορτάζ από τους Περιστεριώτες κάνει λόγο για πρώιμες συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, από τον Ατρόμητο, υπογράμμιζαν ότι: «αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό υπήρξε δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι ο Ατζούν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της ιρλανδικής Σέλμπουρν, με τη διαδικασία ανάμεσα στις δύο πλευρές να αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Back to top button