Ποιοι είναι οι 12 διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι για να τελειώσουν το Survivor Ελλάδα Τουρκία; Πότε αλλάζουν όλα;
Του Παναγιώτη Παπανικολάου

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αναγκάζουν τον Ατζούν και την υπόλοιπη παραγωγή του Survivor να πάρει αυτή την απόφαση!

Ήδη έχουν περάσει από κάστινγκ αρκετοί διάσημοι και μερικοί έχουν πει το “ναι” για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο! Στόχος είναι να μπουν 12 και μαζί με τους υπάρχοντες να διαμορφώσουν 2 ομάδες, Διασήμων και Μαχητών και στην ουσία το Survivor να ξεκινήσει από την αρχή!

Πότε θα αλλάξει όλο αυτό; Στόχος της παραγωγής είναι όσο πιο σύντομα γίνεται! Γι’ αυτό δεν αποκλείεται μέσα σε δύο βδομάδα το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει μετατραπεί σε Survivor 3! Πως θα γίνει αυτό; Έτσι ξαφνικά! Όπως πέρσι σε μια στιγμή διαλύθηκαν οι δύο ομάδες και διαμορφώθηκαν από την αρχή έτσι και φέτος ξαφνικά θα τους ανακοινωθεί σε έναν συμβούλιο πως ότι ξέρανε τελείωσε και πως το Survivor ξεκινάει ξανά με άλλη μορφή!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως Έλληνες και Τούρκοι θα συνεχίζουν να κοντράρονται ως αντίπαλοι, αλλά αυτή την φορά μια μέρα την εβδομάδα! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας μεταφέρουμε και τα πρώτα ονόματα που έχουν συμφωνήσει για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να απαρτίζουν την ελληνική ομάδα!

Πηγή: Athensmagazine.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα