Σήμερα στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.

Έλληνες και Τούρκοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρώτο αγώνισμα για να κάνουν το πρώτο βήμα στην υπόθεση «ασυλία» και να αποφύγουν τις ψυχοφθόρες διαδικασίες της αποχώρησης.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor στο παιχνίδι θα μπει ο Πάτρικ Ογκουνσότο και θα τύχει θερμής υποδοχής από τους υπόλοιπους παίκτες. Μάλιστα ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής θα λάβει μέρος και στο αγώνισμα για να ενισχύσει τις προσπάθειες των Ελλήνων ανδρών που δεν μπορούν να πάρουν νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιον κερδίζει σήμερα. Ακόμη σίγουρη διαρροή (spoiler) δεν υπάρχει. Βλέποντας όμως τον στίβο φαίνεται ότι απαιτεί ταχύτητα στην οποία υπερτερούν οι Έλληνες. Άρα μπορούμε να κάνουμε την εκτίμηση ότι η ελληνική ομάδα έχει σήμερα ένα μικρό προβάδισμα. Άλλωστε έως τώρα οι νίκες που έχουν πάρει οι Έλληνες ήταν σε αγωνίσματα που δεν απαιτούσαν δύναμη, αλλά ταχύτητα. Προσοχή πρόκειται για εκτίμηση και ΟΧΙ για διαρροή (spoiler). Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για τον νικητή του σημερινού αγωνίσματος ασυλίας.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα