Την εκρηκτική αντίδραση του Τούρκου παραγωγού του «Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί προκάλεσε η ανακοίνωση του Ant1 ότι εντάσσει στο καινούργιο ριάλιτι επιβίωσης  «Nomads» πρώην πρωταγωνιστές του «Survivor».

Ο Ιλιτζαλί έδωσε αμέσως εντολή στους δικηγόρους του να στείλουν στο κανάλι του Αμαρουσίου εξώδικο διαμαρτυρία, καταγγέλλοντας τον Ant1 ότι «αντιγράφει το Survivor σε βασικά σημεία, όπως είναι οι ομάδες, η διαδικασία ψηφοφορίας, τα χρώματα των ομάδων, οι πίστες των αγωνισμάτων, αλλά και ο χώρος διαμονής των παικτών». Ο Ιλιτζαλί υπογραμμίζει στο εξώδικό του ότι «όλα αυτά τα έχει κατοχυρώσει από την εταιρεία του και αποτελούν ιδιοκτησία της».

Δεν φαίνεται, όμως, η καταγγελία του Τούρκου παραγωγού να τρόμαξε την ηγεσία του Ant1, η οποία έσπευσε να απαντήσει με δικό της εξώδικο, αναφέροντας ότι οι παλαιοί «πρωταγωνιστές του Survivor» δεν έχουν καμία νομική δέσμευση με την Τουρκική εταιρεία. Έτσι ο Ant1προχώρησε κανονικά στην ένταξη στο «Nomads» των : Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιου Χανταμπάκη, Κώστα Αναγνωστόπουλου, Ορέστη Τσαγκ, Ντάρια Τουροβνικ, Νάσου Παπαγεωργόπουλο, Μαριάννας Καλλέργη και Ελισάβετ Δοβλιατιδου. Μάλιστα όλοι αυτοι οι παλιοί παίκτες του Survivor πρόκειται να εμφανιστούν στον Ant1 και στο Nomads, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Και ο «πόλεμος» συνεχίζεται…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα