Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Για να δούμε τι έχει γίνει έως τώρα. Το βράδυ της Κυριακή είδαμε το αγώνισμα της επικοινωνίας. Από τις γυναίκες κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα και επέλεξε την Δήμητρα και την Αφροδίτη, ενώ από τους άνδρες νικητής ήταν ο Παναγιώτης ο οποίος πήρε μαζί του τον Νίκο και τον Σπύρο.

Στη συνέχεια είδαμε το κύριο πιάτο που δεν ήταν άλλο από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Οι «μαύροι» κατάφεραν να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα και ήταν αυτοί που πήραν την ασυλία, στέλνοντας τους «λευκούς» στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί και εν μέσω εντάσεων και «μπηχτών» έγινε η ψηφοφορία και υποψήφιοι για αποχώρηση προέκυψαν οι Τόνυ και Κυριάκος. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους την Τρίτη θα αποχωρήσει από το Survivor μπαίνοντας στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Σήμερα λοιπόν οι παίκτες θα παλέψουν για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο. Οι ομάδες θα μπουν σε έναν δύσκολο και απαιτητικό στίβο, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επεισοδίου, για να φτάσουν στη νίκη και εν συνεχεία οι παίκτες της ομάδας που θα κερδίσουν μα παλέψουν μεταξύ τους για να πάρουν στο χέρι τους το κλειδί του αυτοκινήτου.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα