ΚΟΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγκινητική στιγμή που ο μπαμπάς λιοντάρι σκύβει για να συναντήσει το μωρό του για πρώτη φορά!

Μπαμπάς λιοντάρι συναντά το μικρό του για πρώτη φορά (βίντεο)

Εμφανίστηκε αξιολάτρευτο πλάνα, που δείχνει την ακριβή στιγμή που ένας μπαμπάς λιοντάρι συναντά το μικρό του για πρώτη φορά—κερδίζοντας περισσότερες από ένα εκατομμύριο καρδιές στο διαδίκτυο.

Το βίντεο με τον μπαμπά του λιονταριού, τον Tobia, να συνθλίβει τα μπροστινά του πόδια και να σκύβει για να χαιρετήσει το μωρό του ήταν ένα από τα πιο κοινά βίντεο που μοιράστηκε ο ζωολογικός κήπος του Ντένβερ στο ζωικό βασίλειο.

Οι δύο γενιές συναντήθηκαν για πρώτη φορά και οι συμπεριφορές του μεγάλου λιονταριού προς τον γιο του καθώς έσκυψε για να αλληλεπιδράσει με το μωρό του κέρδισαν αμέσως το διαδίκτυο.

Πολλοί επαινούν τον πατέρα για την ευγενική του συμπεριφορά.

Τα λιοντάρια συνήθως περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στον ύπνο, το γρύλισμα και το γλέντι με φαγητό που κυνηγούν οι λέαινες γι’ αυτά, και μερικές φορές επιτίθενται ακόμη και στα μικρά τους.
Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου του Ντένβερ δεν μπορούσε να το πιστέψει το 2019 όταν είδε τη σπάνια σχέση να σχηματίζεται. Δεν μπορούσαν παρά να ηχογραφήσουν ένα συναρπαστικό βίντεο με τους δύο, και να το αναρτήσουν στο Facebook. Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Το χαριτωμένο λιοντάρι γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο και περνούσε τον περισσότερο χρόνο του γύρω από τη μητέρα του. Το προσωπικό ήθελε να δει τι θα συνέβαινε όταν θα συναντούσε για πρώτη φορά τον μπαμπά του και θα το κατέγραφε σε βίντεο.

Από την πρώτη του συνάντηση με τον μπαμπά, το μικρό περνούσε πολύ χρόνο μαζί του, τη μαμά του και την ετεροθαλή αδερφή του.

Σήμερα, περνά τον περισσότερο χρόνο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί είναι ακόμα τόσο μικροσκοπικός και χρειάζεται χρόνο για να μεγαλώσει και να γίνει πιο δυνατός.

Οι γονείς του μικρού, Neliah και Tobias είναι τόσο αξιολάτρευτοι με την προσοχή τους σε κάθε του ανάγκη! Ελπίζουμε ότι το αξιολάτρευτο μικρό θα έχει μια ευτυχισμένη ζωή με την αιώνια οικογένειά του στον ζωολογικό κήπο του Ντένβερ.

Βίντεο του 2019

 

 

Denver Zoo lion cub meets dad for the first time
Ο ζωολογικός κήπος του Ντένβερ ανέφερε :
Τα μισά λιοντάρια της Αφρικής έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 25 χρόνια και το είδος αντιμετωπίζει αυξανόμενες απειλές από τη λαθροθηρία, την απώλεια θηραμάτων και την καταστρoφή των οικοτόπων. Η γέννηση του μικρού είναι μια τεράστια επιτυχία για το Lion Species Survival Plan (SSP), το οποίο διασφαλίζει υγιείς, γενετικά διαφορετικούς πληθυσμούς λιονταριών εντός των ιδρυμάτων της Ένωσης Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων (AZA).

Ελπίζουμε ότι βλέποντας το μικρό μας λιοντάρι, οι άνθρωποι θα εμπνευστούν και θα αναλάβουν δράση για να βοηθήσουν στην προστασία των άγριων ομολόγων του και άλλων άγριων ζώων σε όλο τον κόσμο.

Back to top button